Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pc ye format attım driverler gitti internete giremiyorum
Iyi forumlar arkadaşlar pc win 10 du çok fazla var win 10 da ondan win 7 formatı attım attıktan sonra wifi driveri falan gitmis ethernet kablosunu takiyorum yine girmiyor internete driverleri nasil yukletim internete nasıl girerim yardım edermisiniz bu arada win 10 u kimseye tavsiye etmem bilgisayar markam hp
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-01-2016 Saat: 20:49)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Iyi forumlar arkadaşlar pc win 10 du çok fazla var win 10 da ondan win 7 formatı attım attıktan sonra wifi driveri falan gitmis ethernet kablosunu takiyorum yine girmiyor internete driverleri nasil yukletim internete nasıl girerim yardım edermisiniz bu arada win 10 u kimseye tavsiye etmem bilgisayar markam hp

Direver CD si yokmu.

Vay Be Benim Pc iyiymiş be Direvleri yüklemekle uğraşmıyorum otomatik pc kendi yüklüyo.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Neyin driver cd sinden bahsediyorsun bende wifi hizi guclendirici bi cihaz var wifi girevi goruyor onun driveride kurulmuyor neden anlmadim cd si var cenix ca -770 cihazin modeli
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-01-2016 Saat: 21:28)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Neyin driver cd sinden bahsediyorsun bende wifi hizi guclendirici bi cihaz var wifi girevi goruyor onun driveride kurulmuyor neden anlmadim cd si var cenix ca -770 cihazin modeli

Windows 10 driverları otomatik yükler. Direk crack yapma, yani güvenlik duvarı ve güncelleştirmeleri kapatma. WiFi görevi gören cihazını tak otomatik algılar ve yükler. Olmuyorsa driver uygulamasını telefonuna indir. Oradan bilgisayarına at ve kurulum yap.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@rayray93 benim pc m şu an win 7 telefonaatma olayi aklima geldi benimde ama usbleri telefonlari falan tanimiyor telefonum şarj oluyor ama pc de gözukmuyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-01-2016 Saat: 21:47)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @rayray93 benim pc m şu an win 7 telefonaatma olayi aklima geldi benimde ama usbleri telefonlari falan tanimiyor telefonum şarj oluyor ama pc de gözukmuyor

Driver yüklemek istiyorsan iObit Driver Booster indir tüm driverleri rahatlıkla buluyor tavsiyem. Yani kurulmuyor şu bu gibi problem yaşamazsın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Jackson internet sorunu gidince denerim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-01-2016 Saat: 22:00)Jackson Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-01-2016 Saat: 21:47)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @rayray93 benim pc m şu an win 7 telefonaatma olayi aklima geldi benimde ama usbleri telefonlari falan tanimiyor telefonum şarj oluyor ama pc de gözukmuyor

Driver yüklemek istiyorsan iObit Driver Booster indir tüm driverleri rahatlıkla buluyor tavsiyem. Yani kurulmuyor şu bu gibi problem yaşamazsın.
iObit i öneririrm işe yarıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-01-2016 Saat: 22:00)Jackson Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

O internet bağlantın ile buluyor olması lazım yada bilgisayarını arıyor. Bilgisayarında o cihazın wi-fi bağlantısı olsaydı taktığı gibi otomatik bulurdu. Ben şahsen AIDA64 Extreme ile manuel kurulum yapmayı daha çok seviyorum. Yine de önerin için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@rayray93 peki ben ne yapmam gerekiyot bi bilgin varmi bi internete girsem yada telefonu baglasam bilgisayara yaparim driverleride nasil yapicam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-01-2016 Saat: 23:46)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @rayray93 peki ben ne yapmam gerekiyot bi bilgin varmi bi internete girsem yada telefonu baglasam bilgisayara yaparim driverleride nasil yapicam

Normal bilgisayarına nasıl elinde olan ürünün markasını google'a yazıp sonuna "driver" yazarak o ürünün driver'ını bulup indiriyorsan aynı şekilde telefonuna indireceksin. Nasıl yapacağın konusunda bilgim yok. Telefonuna nasıl dosya indirebileceğini araştır. Ondan sonra o indirdiğin dosyayı bilgisayara at. Zaten gerisi normal kurulum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rayray yukarida yazmistim telefon isb gini seyleride tanimiyor telefon sarj oluyor ama pc de gozukmuyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-01-2016 Saat: 00:14)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Rayray yukarida yazmistim telefon isb gini seyleride tanimiyor telefon sarj oluyor ama pc de gozukmuyor

Onun hakkında bilgim yok
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sana anakart driveri lazım var csdsi tak çalıştır.Elinde pcne ait bütün driver cdlerini doğru bir şekilde kurman lazım başka kurtaramazsın.Elinde yoksa driverlerini öğrenmen lazım kasayı açıp marka modelini bulup driverlari başka pcde cd atıp çalıştır.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kaRanLık-61çok uzun iş ama bi bilgisayarciya goturecegim yapacag bir sey yok
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
++++++++++++++++
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi