Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] FTP hatası
merhaba
ben ftp yükledim ancak bilgileri doğru girmeme rağmen hata veriyor ? sizce neden olabilir ? ve nasıl düzeltebilirim ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-04-2013 Saat: 02:36)newborn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: merhaba
ben ftp yükledim ancak bilgileri doğru girmeme rağmen hata veriyor ? sizce neden olabilir ? ve nasıl düzeltebilirim ?
site adresiniz?
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-04-2013 Saat: 02:49)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
site adresiniz?
http://photoshopdestek.10tl.net/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-04-2013 Saat: 13:00)newborn Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-04-2013 Saat: 02:49)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
site adresiniz?
http://photoshopdestek.10tl.net/
ftp adresini nereden aldınız?
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ya adminim o ftp almamıştır site adresini ve şifresini girmiştir çünkü bende öyle yapmıştım olmadığını anlayınca umudum kesildi :D fakat veriyorsanız çok mutlu olurum tema yüklüycem kendi yaptığım fakat yükleyemiyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
10tl.net yöneticiler bazıları haricinde kimseye ftp vermiyoruz.tema yüklemek isteyenler tema istek bölümüne tema isteklerini yapın ve biz upload edelim size xmlsini verelim sitenize yükleyin temanızı burada ki sistem özeti budur.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping