Konuyu Oyla:
  • Toplam: 4 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karanlık PLUS Tema [OnLiNe-ASiPaTRoN]
Efendy için bir şey demiyorum onun olumsuz bir yorumunu göremedim.Neyse konuyu saptırmayalım.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Devam ederseniz, haklı yada haksız herkese uyarı puanı vericem yorum atanların.Kişi rütbe ayırmaksızın.Burada bir iş yapılmış herkes beğenmek zorunda değil.Beğenen yorumunu yapar, beğenmeyen nazik kurallara uygun bir şekilde eleştirisini.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuşta sizden daha iyisini beklerdim aslında =)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Maksatım kavgayı devam ettirmek değil ya da körüklemek değil. Gerçekten bunları söyleme ihtiyacı duyduğum için söylüyorum.
Bir tasarım yapıyorsanız ve bunu tanıtmak için konu açıyorsanız her türlü yoruma açık olmak zorundasınız. Size olumsuz eleştiri yapan birine tutupta böyle yorum atamazsınız diyemezsiniz. Doğal hakkıdır istediğini diyebilir. Bunu diyen isterse kendi tasarımı kötü olsun ister iyi olsun farketmez. Kendi tasarımınız ile onunkisini karşılaştırmayın.

(04-04-2013 Saat: 19:43)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Burada bir iş yapılmış herkes beğenmek zorunda değil.Beğenen yorumunu yapar, beğenmeyen nazik kurallara uygun bir şekilde eleştirisini.

Yapılması gereken aynen buydu.
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Müthiş Ötesi Tema Elinize Sağlık Birkaç Daha Tema Yaparsanız Kullanırım . bunu da Kullanacağım . Müthişsiniz .
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-04-2013 Saat: 20:04)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Müthiş Ötesi Tema Elinize Sağlık Birkaç Daha Tema Yaparsanız Kullanırım . bunu da Kullanacağım . Müthişsiniz .
Teşekkürler.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
EMSaLSiZ,Efendy,Lastworld ve Helper beni desteklediğiniz için teşekkür ederim temamı beğenmenize sevindim...:)

Ayrıca Tartışma Devam Etmeyecek...

Konu Güncel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoş olmuş :) biraz tribünlere oynuyoruz galibaa :D

Bu arada her temanızda yeni şeyler katıyorsunuz buda güzel bir gelişme başarılarınızın devamını dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-04-2013 Saat: 20:54)JaDe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hoş olmuş :) biraz tribünlere oynuyoruz galibaa :D

Bu arada her temanızda yeni şeyler katıyorsunuz buda güzel bir gelişme başarılarınızın devamını dilerim.
Teşekkür ederim :)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tek kelime ile SÜPER :) Benim logo gurur duydum :D tebrikler elinize emeğinize sağlık!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-04-2013 Saat: 21:19)Remzi-gvn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tek kelime ile SÜPER :) Benim logo gurur duydum :D tebrikler elinize emeğinize sağlık!

Teşekkür ederim :)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tek kelimeyle MÜKEMMEL !

BU arada footer'ı silmeyip yasal uyarıyı silebilirmiyiz ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2'nizede yakışır bir tema olmuş, çok fazla koyu olmasaydı kullanacaktım ama çok hoş duruyor :).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Basit Sade ve Hoş Arkadaşlar Eline Gözünüze Sağlık.Ne Diyim ki Ne Denir Ki Bu Durumda Beni Onurlandırdınız Teşekkürler Arkadaşlar.Bazen Böyle Ortak Çalışmalar Yapılacağını Birlik Beraberlikle Neler Yapacağını Gösterdiniz Bu Herkese Örnek Olması Dileğiyle.
Gerçek Yorumuma Gelirsek Üst Düzey Bir Temada Olmasa da En Azından Geliştirelebilir.
Hediyeniz İçin Teşekkürler.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-04-2013 Saat: 22:09)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Basit Sade ve Hoş Arkadaşlar Eline Gözünüze Sağlık.Ne Diyim ki Ne Denir Ki Bu Durumda Beni Onurlandırdınız Teşekkürler Arkadaşlar.Bazen Böyle Ortak Çalışmalar Yapılacağını Birlik Beraberlikle Neler Yapacağını Gösterdiniz Bu Herkese Örnek Olması Dileğiyle.
Gerçek Yorumuma Gelirsek Üst Düzey Bir Temada Olmasa da En Azından Geliştirelebilir.
Hediyeniz İçin Teşekkürler.
Çok teşekkür ederim adminim sizden böyle yorumlar almak bizi çok sevindiriyor :)

(04-04-2013 Saat: 21:51)uLtRa_magic Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tek kelimeyle MÜKEMMEL !

BU arada footer'ı silmeyip yasal uyarıyı silebilirmiyiz ?
Büyük bir şey değil kaldırmadan kullanın lütfen :)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bütün Yorum Yapan Herkese Teşekkürler Özellikle adminimize :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gerçekten renk uyumu felan harika,bayağı emek harcanmış belli oluyor. Gayet başarılı bir çalışma olmuş. İkinizide tebrik ederim. Başarılarınızın devamını diliyorum bu işi bırakmayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2013 Saat: 17:01)kaosdehset Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gerçekten renk uyumu felan harika,bayağı emek harcanmış belli oluyor. Gayet başarılı bir çalışma olmuş. İkinizide tebrik ederim. Başarılarınızın devamını diliyorum bu işi bırakmayın.

Teşekkürler Kardeşim Bir Aksilik,Sorun Çıkmazsa Forum Kapanana Kadar Buradayız...:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temayı ultrashare ile xml olarak uploadlarmısınız? Şu an telefondayım da. Bu arada tema çok güzel olmuş :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2013 Saat: 17:11)lebleby Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Temayı ultrashare ile xml olarak uploadlarmısınız? Şu an telefondayım da. Bu arada tema çok güzel olmuş :)

xml mevcut.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping