Konuyu Oyla:
  • Toplam: 4 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karanlık PLUS Tema [OnLiNe-ASiPaTRoN]
Karanlik PLUS Tema
destek.10tl.net admini kaRanLık-61 adına yapılmıştır...
ASiPaTRoN --- OnLiNe

Demo Site;http://karanliktema.10tl.net/
Resimler;

Görüntü-1
nIpyr7Q.png
Görüntü-2
KoBnbDM.png
Görüntü-3
0EgNc2h.png
Görüntü-4
U81Nrhc.png

XML Adresi;
Kod:
http://st.10tl.net/tema/online/KaranlikPLUStema.xml

Bu temamız kaRanLık-61 admin adına yapılmıştır,Destek.10TL.Net'e Hediyemiz Olsun Dileyen Kullanabilir Sadece Footer Kısmını Silmemenizi İstiyoruz...
Silenlerin sitesini kapattırırım duyrulur..

İyi Günlerde Kullanın...

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Epey Uğraştık Ve Sonunda Başardık Diyorum Uzun Sürdü Ama Fazla Söze Gerek Yok İkimizin de Ellerine Sağlık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-04-2013 Saat: 18:21)EfenDy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel tema paşalarım ellerinize sağlık ;)

Rica Ederiz Ne Demek Paşam :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel,fakat geliştirilebilirdi.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Tema =)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-04-2013 Saat: 18:27)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel,fakat geliştirilebilirdi.
Evet,tıpkı sizin yaptığınız indexler gibi...
(04-04-2013 Saat: 18:28)Şükrü K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel Tema =)
Teşekkürler Destek.10TL.Net en iyilerine layık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-04-2013 Saat: 18:30)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-04-2013 Saat: 18:27)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel,fakat geliştirilebilirdi.
Evet,tıpkı sizin yaptığınız indexler gibi...
(04-04-2013 Saat: 18:28)Şükrü K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel Tema =)
Teşekkürler Destek.10TL.Net en iyilerine layık :)

Aynen dostum eğer kötü anlamda söylediysen soruyorum benim indexlerimin neyi kötü ;)) ?
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-04-2013 Saat: 18:27)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aynen dostum eğer kötü anlamda söylediysen soruyorum benim indexlerimin neyi kötü ;)) ?
Bir çok diğer index tasarımlarına benzetmem,emek verilmemiş olması...
Sizin de gelişmeye ihtiyacınız var burada söylemesi kolay fakat böyle temayı yapmak saatler alıyor.
Biz destek.10TL.Net için saatlerimize kıyıp index yapmak yerine tema yaptık devam edeceğiz de gelip burada siz emeği eleştiriyorsanız bizim de eleştirmeye hakkımız var.
Konuyu Uzatmayalım Uzatacaksanız Özele Gelin.
İyi Günler...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teşekkürler güzel tema
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-04-2013 Saat: 18:34)Hüsamettin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: teşekkürler güzel tema

Rica Ederiz...:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel tema. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-04-2013 Saat: 18:21)EfenDy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel tema paşalarım ellerinize sağlık ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-04-2013 Saat: 18:33)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-04-2013 Saat: 18:27)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aynen dostum eğer kötü anlamda söylediysen soruyorum benim indexlerimin neyi kötü ;)) ?
Bir çok diğer index tasarımlarına benzetmem,emek verilmemiş olması...
Sizin de gelişmeye ihtiyacınız var burada söylemesi kolay fakat böyle temayı yapmak saatler alıyor.
Biz destek.10TL.Net için saatlerimize kıyıp index yapmak yerine tema yaptık devam edeceğiz de gelip burada siz emeği eleştiriyorsanız bizim de eleştirmeye hakkımız var.
Konuyu Uzatmayalım Uzatacaksanız Özele Gelin.
İyi Günler...
Sen defaultu editliyorsun ben sıfırdan xml yapıyorum bu aradada mybbdepo olsun vs mybbtema olsun en iyi indexlerden seçildi yaptığım sadece 2 indexim :) Hemde istediğim yorumu yapabilirim kendi düşüncem düşünceme saygılı olmalısın,yoksa konuyu açmayacaksın.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Olmuş

Forum Kurup Bunu Kullanıcam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

gelişmesine daha gerek yok tema tek kelimeyle süper.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle olumlu yorum yapan herkese teşekkür ederim.Olumsuz yorum yapanlar önce kendi tasarımlarına baksınlar.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temayı özel kılan diğerlerinden ayıran birşeyler olması gerektiğine inanıyorum.Mesela bir footer kodlayabilirdiniz en basiti.Yani temada extra birşey yok.Çalışma güzel renkler vs. uyumlu, emeğinize sağlık ama dediğim gibi bir tema kendini farklı bir şeyler ile yansıtmalı.En basiti bir posbit olabilirdi...
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hiç kimsenin yorumuna karısamassın kardesim,efendy ile beni diyorsan ikimizinde tasarımları gayet hoş.Neyse biz kendi yorumlarımızı yaptık.İyi günler..
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping