Özellik,fiyat bakımından aynı tek farkı acerin soğutma sistemi çok işi çalışıyor olması ve tasarımı da çok şık. Masaüstü sevmediğimden laptop tercih ediyorum hangi ürünü tercih etmeliyim fikirleri olan varsa alabilirim.
casper ekranı daha sağlam ama görüntü olarak acer daha iyidir.oyun içinse acer al casper ekran oyun için değil genel film görüntü için.onun dışında genel özellikleri aynı kopya gibi :)
Tüm Destek Forumun Kuralları Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]
İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
(15-03-2018 Saat: 16:17)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: casper ekranı daha sağlam ama görüntü olarak acer daha iyidir.oyun içinse acer al casper ekran oyun için değil genel film görüntü için.onun dışında genel özellikleri aynı kopya gibi :)
Acer almayı planlıyordum fakat iki ürünü yan yana karşılaştırınca özellikle ekranda casperın çok ciddi şekilde daha üstün olduğunu anladım. Çok canlı bi ekran yapısına sahip diğer laptop yanında sönük kaldı. Klavye hassasiyeti hdd hızı ve ekran daha kaliteli olduğu için excaliburu tercih ettim
Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir.. Hz.Muhammed (s.a.v)