https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir Sosyal Medya Sitesi Nasıl Gelişmeli ?
Video 
Herkese Merhaba,

Uzun süredir ortalıklarda yoktum. Bir sosyal medya sitesi kurdum. fakat nasıl tutturabilirim ? yani neler yapmam gerekiyor ?

Reklam olmasın diye siteyi eklemiyecem. İncelemek isteyen olursa özelden verebilirim.
Değer verdiğim İnsanlar :
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

Eski Günler Eski Maziler #2015

#GünümüzünSorunuEGOİZM
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Doğru reklam, iyi pazarlama. Tabii bunun dışında aktif olarak diğer sosyal medya mecralarını kullanman gerek.
Bunlar söylediğim kadar kolay değil maalesef, çok emek ve bir hayli masraf istiyor. Sponsor arayabilirsin kendine. Sitelerden tanıtım yazısı alıp kendine backlink çıkışı sağla. Kolay gelsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-01-2018 Saat: 15:24)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Doğru reklam, iyi pazarlama. Tabii bunun dışında aktif olarak diğer sosyal medya mecralarını kullanman gerek.
Bunlar söylediğim kadar kolay değil maalesef, çok emek ve bir hayli masraf istiyor. Sponsor arayabilirsin kendine. Sitelerden tanıtım yazısı alıp kendine backlink çıkışı sağla. Kolay gelsin.

Sponsor Arıyorum reklam kabul etmiyor instagram İninal kart geçmiyor mu artık ? Anlamadım. Önerin için teşekkürler. :)
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

#GünümüzünSorunuEGOİZM
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
eğer kuruluş için ayırdığınız belli bütçe olmalı arkadaşların dediği gibi eğer %10 site yazılımı ve barınma içinse %90 reklam ve tanıtım için olmalıdır.Çok zor tutunmanız karşınızdaki rakipler çok büyük.Site dışı seo yapmalısın.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hazır scriptse tutmaz
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2018 Saat: 04:47)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hazır scriptse tutmaz

Ücretli Aldık Ama
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

#GünümüzünSorunuEGOİZM
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2018 Saat: 11:46)ErdemGün Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-01-2018 Saat: 04:47)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hazır scriptse tutmaz

Ücretli Aldık Ama

Ücretli olup olması önemli değil, Önemli olan geliştirmek fakat hazır scriptlerde bunun mümkünatı çok az bazı scriptler lisanslardan dolayı yarı dosyadan fazlası şifreleniyor bu da size bir engel bu yüzden yavaştan küçükten bir script yazmaya başlayın. İlerde geliştirmesi size kalıcak çünkü herşey admin panelinde değil. bu yüzden Wowonder gibi scriptler yerine kendi scriptinizi yazdırırsanız daha güzel bir şey elde edersiniz ve geliştirebilirseniz + reklamı doğru yerde kullanabilirseniz çok iyi işler başarabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Babam sosyal medya sitesi yönetiyor. Reklamsız 3bin üyeye geldi. Adsense entegre etti. Başarması zor değil ama önemli olan kemik kitle oluşturmak. Sosyal bir adam olduğu için hızlı yaydı hala gelişim aşamasında. Misyon belirlemek için ayneen sitesini araştırabilirsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2018 Saat: 13:36)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Babam sosyal medya sitesi yönetiyor. Reklamsız 3bin üyeye geldi. Adsense entegre etti. Başarması zor değil ama önemli olan kemik kitle oluşturmak. Sosyal bir adam olduğu için hızlı yaydı hala gelişim aşamasında. Misyon belirlemek için ayneen sitesini araştırabilirsin

Linki nedir ? özelden gönderebilir misin ?
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2018 Saat: 13:36)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Babam sosyal medya sitesi yönetiyor. Reklamsız 3bin üyeye geldi. Adsense entegre etti. Başarması zor değil ama önemli olan kemik kitle oluşturmak. Sosyal bir adam olduğu için hızlı yaydı hala gelişim aşamasında. Misyon belirlemek için ayneen sitesini araştırabilirsin

Bakıyorum :)
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

#GünümüzünSorunuEGOİZM