Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hacked İndex Kodlaması V1
Site hacklemeyi marifetmi sanıyorsunuz siz?
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2015 Saat: 18:12)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Site hacklemeyi marifetmi sanıyorsunuz siz?

Yok. Yanlış Anladın Site Hacklemek Kolay Birşey Değil Kafa Yormak Gerekiyor Fakat Ben Önceden Bildiklerimi Söylüyorum EmSaLSiZ Sadece Önceden Bir Tim'de Görev Yaptım. Securehatz'da Görevliydim. Duymuşundur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2015 Saat: 18:12)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Site hacklemeyi marifetmi sanıyorsunuz siz?

Kafan Yerindemi Dostum Burda Hava Atmıyorum ve Site Felan Hacklemedim :D Komedisin. O Sitede Loglarımı Saklıyorum Ve Siteye Göre İndex Yaptım Onu Sundum. Benim Sitem :) 
@EmSaLSiZ
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2015 Saat: 18:14)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Yok. Yanlış Anladın Site Hacklemek Kolay Birşey Değil Kafa Yormak Gerekiyor Fakat Ben Önceden Bildiklerimi Söylüyorum EmSaLSiZ Sadece Önceden Bir Tim'de Görev Yaptım. Securehatz'da Görevliydim. Duymuşundur.
Yok.
(29-01-2015 Saat: 23:56)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Kafan Yerindemi Dostum Burda Hava Atmıyorum ve Site Felan Hacklemedim :D Komedisin. O Sitede Loglarımı Saklıyorum Ve Siteye Göre İndex Yaptım Onu Sundum. Benim Sitem :) 
@EmSaLSiZ

Seni biri şikayet etse bu hack'den dolayı başın çok ağrır.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2015 Saat: 18:09)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Keylogger İle Site Hacklenmez :D Fakat Bilgiler Hotmail - Gmail'ine Gelirse Hackleyebilirsin Bununki Sadece Kendi Sitesine İndex Kodlamış Bu Site Hacklemek Değildir. :) Site Hack Başlamak İçin Gerekli Programlarda Var Fakat Kendi Bildiğin Yöntemle Yaparsın Sosyal Mühendislik İle Yaparsın Brute Force - Arama Motoru İle Yapabilirsiniz. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-01-2015 Saat: 11:20)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-01-2015 Saat: 18:14)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Yok.

(29-01-2015 Saat: 23:56)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

@EmSaLSiZ

Seni biri şikayet etse bu hack'den dolayı başın çok ağrır.

(30-01-2015 Saat: 11:41)imparatorxx Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-01-2015 Saat: 18:09)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Keylogger İle Site Hacklenmez :D Fakat Bilgiler Hotmail - Gmail'ine Gelirse Hackleyebilirsin Bununki Sadece Kendi Sitesine İndex Kodlamış Bu Site Hacklemek Değildir. :) Site Hack Başlamak İçin Gerekli Programlarda Var Fakat Kendi Bildiğin Yöntemle Yaparsın Sosyal Mühendislik İle Yaparsın Brute Force - Arama Motoru İle Yapabilirsiniz. 

Abisi Siz Benle Kafamı Buluyorsunuz ? Orda Sadece İndex Tasarladım. ve Ayrıca Belirtmek İstedim O Sitede logları Tutuyorum Diye. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping