Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hacked İndex Kodlaması V1
Alıntı:http://erzincanhck.esy.es/

Bu Arada o Sitemde Logları Gizliyorum. 
Keylogger Satılır 5TL

-Bazıları Anlamamazlıktanmı Geliyor ? Kafanız Yerindemi ? Ben Diyorum İndex Kodlaması Bu Diyor Hackdan Dolayı Şikayet Felan Ve + Birkaç Kişi Loglar İle Hacklanmaz Site Diyorlar. Bilerekmi yapıyorsunuz bunları ? BEN SADECE İNDEX KODLADIM ONU SUNUYORUM VE AYRIYETEN LOGLARI ORDA TUTTUĞUMU BELİRTTİM VE AYRICA KEYLOGGER 5 TL DİYE AÇIKLADIM
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyimiş  herkez ?  sitede log felanda yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkez değil herkes.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sitede Log Fİlan  Tutulmuyor Kaynak Kodlarda Öyle Birşey Yok Sitedede Keylog Yok
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şu siteler hacklenince neden İstiklal Marşı konuluyor.
Ne yani ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2015 Saat: 16:27)Tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sitede Log Fİlan  Tutulmuyor Kaynak Kodlarda Öyle Birşey Yok Sitedede Keylog Yok

Aynen Bende baktım :D 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2015 Saat: 16:28)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şu siteler hacklenince neden İstiklal Marşı konuluyor.
Ne yani ?

Türküz ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ay akıllı kardeşlerim benim. Site bizim logumuzu tutmuyor zaten. Keylogger atılan kişilerin loglarına ftp sunucusunda barındırıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2015 Saat: 16:27)Tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sitede Log Fİlan  Tutulmuyor Kaynak Kodlarda Öyle Birşey Yok Sitedede Keylog Yok

Bare Adayken Bunu Deme Bea Gizledim Diyorum;
er.png
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2015 Saat: 16:30)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ay akıllı kardeşlerim benim. Site bizim logumuzu tutmuyor zaten. Keylogger atılan kişilerin loglarına ftp sunucusunda barındırıyor.
Aynen öyle+kaynak kodlarında log felan yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2015 Saat: 16:29)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-01-2015 Saat: 16:28)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şu siteler hacklenince neden İstiklal Marşı konuluyor.
Ne yani ?

Türküz ?

-Diğer Yorumlar İçin Teşekkürler
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2015 Saat: 16:30)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bare Adayken Bunu Deme Bea Gizledim Diyorum;
er.png

(29-01-2015 Saat: 16:30)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-01-2015 Saat: 16:30)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ay akıllı kardeşlerim benim. Site bizim logumuzu tutmuyor zaten. Keylogger atılan kişilerin loglarına ftp sunucusunda barındırıyor.
Aynen öyle+kaynak kodlarında log felan yok.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Yurisa keylogger virüs algılıyormu ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen Şimdi Key Varmı Diyon Eminmisin Öyleyle Sana Uyarı Puanı Vericem Çünkü Pclerimize Trojen(Vürüs)Geçiyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2015 Saat: 16:35)piksel Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Yurisa keylogger virüs algılıyormu ?
Evet
(29-01-2015 Saat: 16:36)Tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen Şimdi Key Varmı Diyon Eminmisin Öyleyle Sana Uyarı Puanı Vericem Çünkü Pclerimize Trojen(Vürüs)Geçiyor

qW:DQW:c:AS:qw.cQW.daS .c:QW Hiç Güleceğim Yoktu Yemin Ederim :CAS::DAS Dur Bunu Bi Resim Çekiyim Kaydetçem Hatıra Olarak :QW:CQW:DAs :C:AS:AS

-Kardeşim Hiçmi Tecrüben Yok :D Sana Keylogger Atmadan Bulaşmaz Program İndirmen Lazım. A:SC:AS
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2015 Saat: 16:37)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-01-2015 Saat: 16:35)piksel Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Yurisa keylogger virüs algılıyormu ?
Evet

(29-01-2015 Saat: 16:36)Tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen Şimdi Key Varmı Diyon Eminmisin Öyleyle Sana Uyarı Puanı Vericem Çünkü Pclerimize Trojen(Vürüs)Geçiyor

qW:DQW:c:AS:qw.cQW.daS .c:QW Hiç Güleceğim Yoktu Yemin Ederim :CAS::DAS Dur Bunu Bi Resim Çekiyim Kaydetçem Hatıra Olarak :QW:CQW:DAs :C:AS:AS

-Kardeşim Hiçmi Tecrüben Yok :D Sana Keylogger Atmadan Bulaşmaz Program İndirmen Lazım. A:SC:AS

Ben Sen Değilim Hackerlikten Banane
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Yurisa virüs algılamasaydı alırdım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2015 Saat: 16:39)Tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-01-2015 Saat: 16:37)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Evet

Ben Sen Değilim Hackerlikten Banane
Güldürdün be :D
(29-01-2015 Saat: 16:41)piksel Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Yurisa virüs algılamasaydı alırdım :)

Her Virüs Programı Algılamıyor.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Keylogger İle Site Hacklenmez :D Fakat Bilgiler Hotmail - Gmail'ine Gelirse Hackleyebilirsin Bununki Sadece Kendi Sitesine İndex Kodlamış Bu Site Hacklemek Değildir. :) Site Hack Başlamak İçin Gerekli Programlarda Var Fakat Kendi Bildiğin Yöntemle Yaparsın Sosyal Mühendislik İle Yaparsın Brute Force - Arama Motoru İle Yapabilirsiniz. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping