Arkadaşlar ProNavy temasını yükledim Kullanıcı KP yazıcağına Mis Opciones yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim ?
nereye açıcağımı bulamadım taşınırsa sevinirim
Mis Opciones'i Kullanıcı KP yapabilir miyiz ?
|
Arkadaşlar ProNavy temasını yükledim Kullanıcı KP yazıcağına Mis Opciones yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim ?
Mis Opciones normal üyeler için Kullanıcı KP demektir.Admine yada grafiker arkadaşlarımıza sorununuzu bildiriniz.Ve de admine sesleniyorum ve diğer grafikerlere pro navy teması logo tam olmuyor altında kalıyor Menü yerini biraz daha alta indirin çok seviniriz.
01-10-2011 Saat: 20:18
(01-10-2011 Saat: 20:00)Patriick Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mis Opciones normal üyeler için Kullanıcı KP demektir.Admine yada grafiker arkadaşlarımıza sorununuzu bildiriniz.Ve de admine sesleniyorum ve diğer grafikerlere pro navy teması logo tam olmuyor altında kalıyor Menü yerini biraz daha alta indirin çok seviniriz.evet o menüyü indirmemiz lazım ama mis opciones in kullanıcı KP olduğunu biliyorum ama Kullanıcı KP yazsın mis opciones değil
01-10-2011 Saat: 20:28
Başlığınızı düzeltin !Bu bir Sözlü uyarıdır!
Header_welcomeblock_member şablonunu yayınlayın bakalım.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
01-10-2011 Saat: 21:05
01-10-2011 Saat: 21:49
Konu Kilit!
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|