Yorum Sayısı: 4,949
Konu Sayısı: 569
Rep Puanı:
147
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 181 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
Kamil55
SanalPara (SP): 174 SP
eski sisteme geri dönülmelidi yada yeni sistemde alımlar değişmeli çünkü ben,falcon,emrekrmn hocalarım uğraşıyoruz ki ben 3-4 yıldır uğraşıyorum ekibe girmek için ve seviye 2,ama liderler istediklerini alıyor 1.seviye yapıyor haksızlık yok ama burda bizim suçumuz ne ?
+Yeni Kişiler Alındığında 2-3 seviyedeki ekip üyeleri 1.seviyedeki xml çıkartma,tema editleme vs gibi işleri bilmiyenlere öğretirlerse liderler rahat olur.
Yorum Sayısı: 4,949
Konu Sayısı: 569
Rep Puanı:
147
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 181 teşekkür verildi.
Kamil55
SanalPara (SP): 174 SP
uğraş yok diyorsun deathangel uğraşı nerde ? foruma artık az gircem,artık forumun be tadı kaldı ne tuzu forumda tek sözünü dinlediğim kişiler Edward Hocam Ve Asipatron Hocam,hiçbir zaman haksızlık yapmadılar,forumda herkez böyle olsa keşke ama malesef bu dünyada kötüde var iyide.
Yorum Sayısı: 932
Konu Sayısı: 121
Rep Puanı:
54
Profil Açıklaması: Designer and Coder
Teşekkürler: 38
21 mesaj içinde 48 teşekkür verildi.
EmreKRMN
SanalPara (SP): 141 SP
Eyvallah kardesim seninle de bir derdim yok, evet caylaklar ama google, yandex vs. arama motoruna emre krmn yazinca tum sayfalarda benim tasarimlar varsa ve sitelerde benim tasarimlarim kullkullaniliyorsa, benim 12 adet temam varsa caylak miyim simdi ben.? Gidin allah askina zeytinyagi gibi uste cikmak icin ugrasiyorsunuz, sebebiniz nedir bilelim yani. DeathAngel kac tane teman var?
Yorum Sayısı: 932
Konu Sayısı: 121
Rep Puanı:
54
Profil Açıklaması: Designer and Coder
Teşekkürler: 38
21 mesaj içinde 48 teşekkür verildi.
EmreKRMN
SanalPara (SP): 141 SP
Mert kardesim fazla pc bakma o zaman sende :) Yorum atacagim diye de kendini parcalama. Ekibe yeni kisiler alin almayin demiyorum ama ekiptekileri de bi goz gezdirin. Power sen lidermiyşin yaa :)