06-06-2015 Saat: 11:24
DeathAngeL'ın tema ekibine girmesiyle ile birlikte böyle bir duyuru konusu açmaya gerek duydum. Buna adaletsizlik diyen bazı arkadaşlar var. Onun için bir açıklama yapmam gerekiyor. Bakın, her ekibin lideri kendi ekibine uygun gördüğü kişiyi adminlere söyleyerek onu ekibe dahil edebilir(tabii adminler de inceleme yaptıktan sonra). DeathAngeL zaten Bölüm Şefi Ekibi 1. Seviye olacaktı. Adminlerle görüşmüş bu konuda. Benim ekibim küçük olduğu için onu ekibime davet ettim o da kabul etti. Tema hakkında bilgileri var, ben ona daha fazlasını katıyorum şimdi, yani eğitiyorum. Yaptığım açıklamayı yeterli görmeyen ya da bazı kişilere haksızlık yapıldığını düşünenler bu konuya yazabilir.
Şimdi ekip alımlarına gelelim. @DeathAngeL ekibe katıldığında @#Pirate'den de bir katılma isteği geldi. Ben de daha fazla istek geleceğini düşündüm ve de buraya nasıl ekibe gireceğinizi söylüyorum. İlk istediğinizde belirli bir süre zarfı sizi incelerim. Ayrıca biraz bilginizin olması gerek bu konuda. Çok yeni arkadaşlar katılamaz. O sürede uygun gördüğümde, sizi tema ekibine katmak için adminlere istek yollarım, takıldığım konularda da diğer jüri üyelerine sorarım. Ekibe girdiğiniz anda da sizi tema yapımı için eğitmeye başlarım. XML çıkartmayı vb. yöntemleri de öğretirim ayrıca.
Umarım açıklayıcı olmuşumdur. İyi forumlar...
Şimdi ekip alımlarına gelelim. @DeathAngeL ekibe katıldığında @#Pirate'den de bir katılma isteği geldi. Ben de daha fazla istek geleceğini düşündüm ve de buraya nasıl ekibe gireceğinizi söylüyorum. İlk istediğinizde belirli bir süre zarfı sizi incelerim. Ayrıca biraz bilginizin olması gerek bu konuda. Çok yeni arkadaşlar katılamaz. O sürede uygun gördüğümde, sizi tema ekibine katmak için adminlere istek yollarım, takıldığım konularda da diğer jüri üyelerine sorarım. Ekibe girdiğiniz anda da sizi tema yapımı için eğitmeye başlarım. XML çıkartmayı vb. yöntemleri de öğretirim ayrıca.
Umarım açıklayıcı olmuşumdur. İyi forumlar...