Yorum Sayısı: 6,310
Konu Sayısı: 283
Rep Puanı:
409
Teşekkürler: 6
8 mesaj içinde 33 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
Ufufuk
SanalPara (SP): 353 SP
Ben çok çaba gösterdim,çalıştım ve çok kısa sürede umduğum rütbeyi almıştım Bölüm Şefi rütbesi idi.Yetkiyi aldıktan sonra kendimi salmadım.Bir yanlış anlama yüzünden o rütbemde gitti. Herneyse,
Yetkili kadrosunun komple yenilenmesi lazım bence.Yetkililerden bazıları kendini saldı.Fark ederseniz okul sınav sorunu'da pek kalmadı.Çok şükür bu okul dönemi'de bitti sayılır.Ziyaretçilerin aktifliği çok azaldı.Konulardaki yorumlar ve yetkililerin yaklaşma şekli ortada daha ne denilebilirki...
Yorum Sayısı: 4,225
Konu Sayısı: 616
Rep Puanı:
203
Teşekkürler: 6
9 mesaj içinde 281 teşekkür verildi.
abdullahozturk
SanalPara (SP): 331 SP
Forumun eski haline dönmesi için tabii kullanıcıların olgun olması lâzım. Siz qweqwe yazmak yerine daha kolay olan :) işaretini yaparsanız daha mantıklı olur. Bazı yetkililer yetkisinin hakkını vermiyor ve ne zaman girdikleri belli değil(gizlemişler). Destek bekleyenlere destek veriyorlar ama yarı yolda bırakıyor bazıları. Neyse Iyî forumlar, Iyî akşamlar.
Yorum Sayısı: 10,058
Konu Sayısı: 661
Rep Puanı:
10
Teşekkürler: 79
113 mesaj içinde 625 teşekkür verildi.
Ciri
SanalPara (SP): 116 SP
Ne zamandır girmiyordum, girsem bile çok aktif değildim. Bekle beni destek, son 1 hafta. haftaya bugün görüşmek dileğiyle..
Not: daha sınavlar başlamadı tam olarak.. aynı zamanda teslim edilmesi gereken ödevlerim de var.. profilimde belirttim buradan da belirteyim de sonradan "yetkiyi aldı, yan geldi yattı" olmasın..
Yorum Sayısı: 5,586
Konu Sayısı: 303
Rep Puanı:
258
Teşekkürler: 2
12 mesaj içinde 37 teşekkür verildi.
Neon Blazer
SanalPara (SP): 127 SP
2013'ten beri forumun kalitesi düşüyor. Ve düşmeye de devam ediyor. Üst yönetimin yaptığı hatalar, özelliklede deneyimli ve olgun kişileri kızdırmaları, forumda tat bırakmadı.
Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, geri dönüşü olmayacak. Yakında hiçkimse uğramaz buraya.
Yorum Sayısı: 4,613
Konu Sayısı: 335
Rep Puanı:
638
Teşekkürler: 64
121 mesaj içinde 559 teşekkür verildi.
ASi
SanalPara (SP): 9 SP
Üst yönetimden birisi onay verirse daha katı kurallarla forumun olgunlaşabileceğini düşünüyorum. Lakin onay vermezse de benim açımdan sıkıntı yok. Kendi sitemde yaparım burada yapacağıma.. Ama dediğim gibi bir onaya bakar temizlik. Temizlikten ziyade daha edepli olur forum. Daha insani yorumlar atar herkes. Neyse laf kalabalığı yapmayalım. Random atanlar yöneticilerden yüz buluyor bunu da herkes böyle bilsin.
Yorum Sayısı: 6,787
Konu Sayısı: 186
Rep Puanı:
847
Teşekkürler: 358
164 mesaj içinde 474 teşekkür verildi.
kaRanLık-61
SanalPara (SP): 2,029 SP
19-05-2015 Saat: 22:51
(Son Düzenleme: 19-05-2015 Saat: 22:54, Düzenleyen: kaRanLık-61.)
bu konu hem yeri burada değil hemde konu tartışmaya açık bir konuda değil.
Artı hep laf başka icraat göremiyorum.zamanında gördük çöplük olmuştu ben eskilerdenim eskiyi yeniyi de iyi bilirim.Buraya siz beğenmediğiniz halde bu kadar ziyaretçi üye olması şans olmasa gerek.Beğenmeyenler için kendi sistemlerini kurup yönetin karşımıza gelsinler görüşelim.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]
İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...