Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
D10 Hkk.
Ben çok çaba gösterdim,çalıştım ve çok kısa sürede umduğum rütbeyi almıştım Bölüm Şefi rütbesi idi.Yetkiyi aldıktan sonra kendimi salmadım.Bir yanlış anlama yüzünden o rütbemde gitti. Herneyse,

Yetkili kadrosunun komple yenilenmesi lazım bence.Yetkililerden bazıları kendini saldı.Fark ederseniz okul sınav sorunu'da pek kalmadı.Çok şükür bu okul dönemi'de bitti sayılır.Ziyaretçilerin aktifliği çok azaldı.Konulardaki yorumlar ve yetkililerin yaklaşma şekli ortada daha ne denilebilirki...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Forumun eski haline dönmesi için tabii kullanıcıların olgun olması lâzım. Siz qweqwe yazmak yerine daha kolay olan :) işaretini yaparsanız daha mantıklı olur. Bazı yetkililer yetkisinin hakkını vermiyor ve ne zaman girdikleri belli değil(gizlemişler). Destek bekleyenlere destek veriyorlar ama yarı yolda bırakıyor bazıları. Neyse Iyî forumlar, Iyî akşamlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2015 Saat: 21:07)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumun eski haline dönmesi için tabii kullanıcıların olgun olması lâzım. Siz qweqwe yazmak yerine daha kolay olan :) işaretini yaparsanız daha mantıklı olur. Bazı yetkililer yetkisinin hakkını vermiyor ve ne zaman girdikleri belli değil(gizlemişler). Destek bekleyenlere destek veriyorlar ama yarı yolda bırakıyor bazıları. Neyse Iyî forumlar, Iyî akşamlar.

İyiki Bi qWE:q Yazdık İyice Abarttınız Alın Formu Felan Bırakıyorum Hadi Kolay Gelsin Size. @Henry
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ne zamandır girmiyordum, girsem bile çok aktif değildim. Bekle beni destek, son 1 hafta. haftaya bugün görüşmek dileğiyle..
Not: daha sınavlar başlamadı tam olarak.. aynı zamanda teslim edilmesi gereken ödevlerim de var.. profilimde belirttim buradan da belirteyim de sonradan "yetkiyi aldı, yan geldi yattı" olmasın..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2015 Saat: 21:13)!! Rodus !! Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-05-2015 Saat: 21:07)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumun eski haline dönmesi için tabii kullanıcıların olgun olması lâzım. Siz qweqwe yazmak yerine daha kolay olan :) işaretini yaparsanız daha mantıklı olur. Bazı yetkililer yetkisinin hakkını vermiyor ve ne zaman girdikleri belli değil(gizlemişler). Destek bekleyenlere destek veriyorlar ama yarı yolda bırakıyor bazıları. Neyse Iyî forumlar, Iyî akşamlar.

İyiki Bi qWE:q Yazdık İyice Abarttınız Alın Formu Felan Bırakıyorum Hadi Kolay Gelsin Size. @Henry

Ne atar yapıyorsun şimdi ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
2013'ten beri forumun kalitesi düşüyor. Ve düşmeye de devam ediyor. Üst yönetimin yaptığı hatalar, özelliklede deneyimli ve olgun kişileri kızdırmaları, forumda tat bırakmadı.

Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, geri dönüşü olmayacak. Yakında hiçkimse uğramaz buraya.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Üst yönetimden birisi onay verirse daha katı kurallarla forumun olgunlaşabileceğini düşünüyorum. Lakin onay vermezse de benim açımdan sıkıntı yok. Kendi sitemde yaparım burada yapacağıma.. Ama dediğim gibi bir onaya bakar temizlik. Temizlikten ziyade daha edepli olur forum. Daha insani yorumlar atar herkes. Neyse laf kalabalığı yapmayalım. Random atanlar yöneticilerden yüz buluyor bunu da herkes böyle bilsin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2015 Saat: 22:34)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Üst yönetimden birisi onay verirse daha katı kurallarla forumun olgunlaşabileceğini düşünüyorum. Lakin onay vermezse de benim açımdan sıkıntı yok. Kendi sitemde yaparım burada yapacağıma.. Ama dediğim gibi bir onaya bakar temizlik. Temizlikten ziyade daha edepli olur forum. Daha insani yorumlar atar herkes. Neyse laf kalabalığı yapmayalım. Random atanlar yöneticilerden yüz buluyor bunu da herkes böyle bilsin.

Katılıyorum şahsen yeni katı kurallar lazım temizliğinde üyeler içinde geçerli olması lazım bence şakanın gülmeninde bir yere olmalı şahsen kendimde random atıyorum ama yeri geldiğinde aşırı komik birşey olduğunda onun dışında ":D" ":)" gibi smilelar boşuna yok zaten.
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
PGM
Teşekkür verenler:
bu konu hem yeri burada değil hemde konu tartışmaya açık bir konuda değil.
Artı hep laf başka icraat göremiyorum.zamanında gördük çöplük olmuştu ben eskilerdenim eskiyi yeniyi de iyi bilirim.Buraya siz beğenmediğiniz halde bu kadar ziyaretçi üye olması şans olmasa gerek.Beğenmeyenler için kendi sistemlerini kurup yönetin karşımıza gelsinler görüşelim.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping