Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
D10 Hkk.
Merhabalar arkadaşlar destek.10tl.net şu aralar geyik forumu oldu bildiginiz amacından gitti ne destek veren var ne online olan var biliyorum şimdi (okul,sınavlar) diceksiniz ama bi insanın 1 günde en azından 10 dakıka şu foruma gırmeye süresi oldugunu biliyorum ama sizi zorlamıyorum zorlayamamda herkes özgür şu ülkede baktım "=BeylerBeyi=" Adlı arkadaş yalandan mahsum bir kişiyi banlatmaya çalışıyor "xoxox" Orada kendi kendini yiyor biz nerdeyiz neresi burası ?

NOT : İyi,kötü ve tartışmalı yorumlarınıza açığım.. Sizce nedir bu düşünceleriniz forumun şuanki düzeni hakkında
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Forumu geri döndürmek için büyük bir çalışma lazım bencede gidişat gidişat değil
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
PGM
Teşekkür verenler:
Orada kendi kendimi yemiyorum anlayan anladı :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ohh Be Ertank Olayı Nekadar Objektif Yandan Gözlemlemişsin :) 

Çoğunun Sınavları Var Doğrudur Ama Artık Destek'e İlgide Azaldı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2015 Saat: 19:36)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumu geri döndürmek için büyük bir çalışma lazım bencede gidişat gidişat değil
Nası döndürcez o destekci ortamı ?
(19-05-2015 Saat: 19:36)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Orada kendi kendimi yemiyorum anlayan anladı :)

Ben anlamadım bildigin forumu amacından saptırıyorsun gibi geldi.
#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Ohh Be Ertank Olayı Nekadar Objektif Yandan Gözlemlemişsin :)

Çoğunun Sınavları Var Doğrudur Ama Artık Destek'e İlgide Azaldı.

Forum devri bitiyor maalesef @#Pirate
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Açıkcası yetkili sisteminin ve kuralların baştan aşağı yenilenmesi gerekiyor ayrıca görünüşünde ondan sonra gerisini zaman halleder diye düşünüyorum.
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
PGM
Teşekkür verenler:
Ben destekte hep açığım ama telden isteklerede yardım edemiyorum bilgisayara format atılınca yeniden destekte yardımlarımı arttıracağım iyi forumlar...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Vereceksin yetkiyi göstereceğim etkiyi de neyse. Toptan bir darbe lazım. Yönetici kadrosundan çok üyelere. İbret olacak cezalar vereceksin göstere göstere. Forum geçen seneye oranla her sene oyun parkına dönüyor. Oldu olacak kaydırak bölümü falan da ekleyelim kategori olarak. Önceden sadece neşelenmek için uğrardım geyik köşesine. Şimdi oraya atılan yorumları dahi görünce deliriyorum. Tamam gülersin, komiktir , hoşuna gitmiştir ama "AS:das:DAsdaADA:S" ne yahu? Atma yorum o zaman. İyice sosyal medyaya çevirdiler burayı da.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Destek lazım olduğunda veriliyor, destek konusu açılmadığında millet ne yapsın ? Takılıyoryuz işte ? Çalışmalarımızı atıyoruz. Bence olması gerekende böyle şuan ki d10'un halinda :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2015 Saat: 19:47)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Vereceksin yetkiyi göstereceğim etkiyi de neyse. Toptan bir darbe lazım. Yönetici kadrosundan çok üyelere. İbret olacak cezalar vereceksin göstere göstere. Forum geçen seneye oranla her sene oyun parkına dönüyor. Oldu olacak kaydırak bölümü falan da ekleyelim kategori olarak. Önceden sadece neşelenmek için uğrardım geyik köşesine. Şimdi oraya atılan yorumları dahi görünce deliriyorum. Tamam gülersin, komiktir , hoşuna gitmiştir ama "AS:das:DAsdaADA:S" ne yahu? Atma yorum o zaman. İyice sosyal medyaya çevirdiler burayı da.
Bende "A:SDAS:DAS:" Yazarımda fazla yazmam :) bazıları abartıyor ama
(19-05-2015 Saat: 19:47)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Destek lazım olduğunda veriliyor, destek konusu açılmadığında millet ne yapsın ? Takılıyoryuz işte ? Çalışmalarımızı atıyoruz. Bence olması gerekende böyle şuan ki d10'un halinda :)
Sende haklısın destek konusu olmayınca..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Keşke desteğe iyi bir darbe yapılsa yöneticiler o kadar hakkıyla gelmiş oralara kadar ama bazı yöneticiler tabiri caizse "laylaylom" takılıyor forumda bir yetkili olmanın ciddiyetini kavramamış halde
Builds mobile apps or something
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2015 Saat: 19:51)Krons Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Keşke desteğe iyi bir darbe yapılsa yöneticiler o kadar hakkıyla gelmiş oralara kadar ama bazı yöneticiler tabiri caizse "laylaylom" takılıyor forumda bir yetkili olmanın ciddiyetini kavramamış halde

Evet bazı yetkililer öyle.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Mesela bir örnek :)

!! Rodus !! Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Boşver İlgiyi q:WEq Sen Çek Videoları Böyle Böyle Kodlamayı Öğrnecem :) :) :)

Sosyal medyada gibi konuşuyor

@!! Rodus !!
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2015 Saat: 20:08)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mesela bir örnek :)

!! Rodus !! Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Boşver İlgiyi q:WEq Sen Çek Videoları Böyle Böyle Kodlamayı Öğrnecem :) :) :)

@!! Rodus !!

Noldu Anlamadım @ertank :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2015 Saat: 20:12)!! Rodus !! Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

!! Rodus !! Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Boşver İlgiyi q:WEq Sen Çek Videoları Böyle Böyle Kodlamayı Öğrnecem :) :) :)

@!! Rodus !!

Bişey yok sen devam et.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2015 Saat: 20:12)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-05-2015 Saat: 20:12)!! Rodus !! Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

@!! Rodus !!

Bişey yok sen devam et.
Q:WEq Yazmak Sosyal Medya Oluyorsa Bırakıyorum Seni Kendi Haline. @ertank
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Forumun Yaş Ortalaması 14-15 hadi 16 buda ergenlik çağı benimde yaşım 14 ama yorumlarımı inceleyin bir kere bile ''AsASadsd:d''gibi yorumlar yapmadım ve aslada yapmam saçmalık bu Asipatron hocama katılıyorum.

+benimde hatam olabilir herkezin hatası olabilir,önemli olan hatasını anlamaktır.
PGM
Teşekkür verenler:
Katılıyorum , destek isteyende yokki yardım edelim? sırf yaptığımız çalışmalarımızı paylaşıyoruz.
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
!! Rodus !! Nickli Kullanıcıdan Alıntı:qWE:q Diye Gülmek Sosyal Medya Oluyorsa Bırakıyorum Seni Kendi Haline.

Senin kafa basmayınca ben ne diyeyim sana ? Adam orda önemli bir konu açmış sen gelmişsin "qwE:QWE:q" yazıyosun ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2015 Saat: 20:17)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
!! Rodus !! Nickli Kullanıcıdan Alıntı:qWE:q Diye Gülmek Sosyal Medya Oluyorsa Bırakıyorum Seni Kendi Haline.

Senin kafa basmayınca ben ne diyeyim sana ? Adam orda önemli bir konu açmış sen gelmişsin "qwE:QWE:q" yazıyosun ?
Kendisi Rahatsız Olmuyorsa Sen Neden Karışıyorsun ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping