Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum açmadan önce sorulması gereken 6 soru
 Konuya bu ne saçma başlık diye düşünüp girenler varsa açtığınız forumların tutmayıp tabiri caizse trash(çöp) site olmasının sebebi böyle düşünmenizdir. (Herkes için demiyorum illaki istisnalar vardır) Eğer insanların ilgisini çekecek özel hileler kodlayan bir insan değilseniz tabi :D
 Site açmadan önce kendinizi bir sorgulamayı deneyin. Kendinize sorular sorun ben burada size bir kaç örnek yazacağım siz bunları kendi düşüncelerinize göre çoğaltabilirsiniz. Ayrıca bu sırf forum için değil bütün girişimleriniz için geçerlidir. Forum destek sitesinde olduğumuz için soruları foruma göre çevirdim. 

1- İnsanların gerçekten böyle bir foruma ihtiyacı var mı? (Kendine dürüst ol)

2- Piyasadaki forumlardan farkı ne olacak ? (EN ÖNEMLİ soru aşağıda açıklamasını yaptım) (6.soruyla aynı sayılır.)

3- Sitenin teması ne olacak ? (Örneğin bu soruya oyun forumu diye cevap verdiniz o zaman 4.soruya bakın) (Bundan sonraki sorulara oyun forumu örneğiyle devam ediyoruz)

4- Kaliteli kaç tane oyun forumu var ? (Bunları bulup bir metin belgesi açıp sıralayabilirsiniz)

5- Bu forumların tutma sebepleri neler ? (İşte burası kritik nokta siteyi çok iyi analiz etmeniz gerek. Örneğin görünüşü çok hoş, kategoriler düzenli, disiplinli yönetim ekibine sahip)

6- Peki benim açacağım oyun forumunun diğer oyun forumlarından farkı ne olacak (2.soruyla aynı diyebiliriz bu soruya da aynı cevabı verebilirsiniz.) 

7- Sitenin domaini/hostu ne olacak ? (Teknik detay kısmını da es geçmemek gerek. Çünkü hostinger gibi ÇÖP bir siteden host alırsanız daha sonra hevesiniz kursağınızda kalır. Yani siteyi açmadan önce teknik detayları iyice araştırın, Sitenin çalışma sistemini öğrenin.)

6.soruyu iyi cevaplandırmanız lazım. Yine örnekle anlatacağım. Bu forumlar hoş görünüşlü, düzenli ama benim açacağım forum daha hoş ve daha düzenli gözükecek gözüyle bakmayın. O site tutmaz yoksa millet görünüşe bakmıyor çok iyi bilirim Metehan'la fişek gibi temalı siteler açıp o sitelerin elimizde kaldığını :D Diğer sitelerden bir farkın olması lazım. VAROLAN SİTELERİN GÖRÜNÜŞ VS OLARAK BİR ÜST SEVİYESİNİ YA DA AYNISINI AÇMA. DİĞERLERİNDEN FARKIN OLSUN. Girişimci ol, mümkünse piyasada olmayan fikirleri düşün öyle site aç. Bu işe yeni başlamış arkadaşların bu kadar detaylı düşünmesine gerek yok trash siteler açıp tecrübe edip gelişmeleri en doğru şey olacaktır. Ama bu işle çok uzun süredir uğraşıyorsanız ve elinizde bir hiç varsa artık sorgulamanın vakti gelmiştir sayın destek forumu üyesi arkadaşlarım. Ayrıca sizi diğer konuma beklerim. (Forumlarınızın iplenmeme sebebi) Uff forumlar artık tutmuyor ya diye düşünmeyin forum piyasasını eski haline çevirmek sizin elinizde.

girisimci-olmak-620x350.jpg
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2017 Saat: 04:35)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Konuya bu ne saçma başlık diye düşünüp girenler varsa açtığınız forumların tutmayıp tabiri caizse trash(çöp) site olmasının sebebi böyle düşünmenizdir. (Herkes için demiyorum illaki istisnalar vardır) Eğer insanların ilgisini çekecek özel hileler kodlayan bir insan değilseniz tabi :D
 Site açmadan önce kendinizi bir sorgulamayı deneyin. Kendinize sorular sorun ben burada size bir kaç örnek yazacağım siz bunları kendi düşüncelerinize göre çoğaltabilirsiniz. Ayrıca bu sırf forum için değil bütün girişimleriniz için geçerlidir. Forum destek sitesinde olduğumuz için soruları foruma göre çevirdim. 

2- Piyasadaki forumlardan farkı ne olacak ? (EN ÖNEMLİ soru aşağıda açıklamasını yaptım) (6.soruyla aynı sayılır.)

3- Sitenin teması ne olacak ? (Örneğin bu soruya oyun forumu diye cevap verdiniz o zaman 4.soruya bakın) (Bundan sonraki sorulara oyun forumu örneğiyle devam ediyoruz)

4- Kaliteli kaç tane oyun forumu var ? (Bunları bulup bir metin belgesi açıp sıralayabilirsiniz)

5- Bu forumların tutma sebepleri neler ? (İşte burası kritik nokta siteyi çok iyi analiz etmeniz gerek. Örneğin görünüşü çok hoş, kategoriler düzenli, disiplinli yönetim ekibine sahip)

6- Peki benim açacağım oyun forumunun diğer oyun forumlarından farkı ne olacak (2.soruyla aynı diyebiliriz bu soruya da aynı cevabı verebilirsiniz.) 

7- Sitenin domaini/hostu ne olacak ? (Teknik detay kısmını da es geçmemek gerek. Çünkü hostinger gibi ÇÖP bir siteden host alırsanız daha sonra hevesiniz kursağınızda kalır. Yani siteyi açmadan önce teknik detayları iyice araştırın, Sitenin çalışma sistemini öğrenin.)

6.soruyu iyi cevaplandırmanız lazım. Yine örnekle anlatacağım. Bu forumlar hoş görünüşlü, düzenli ama benim açacağım forum daha hoş ve daha düzenli gözükecek gözüyle bakmayın. O site tutmaz yoksa millet görünüşe bakmıyor çok iyi bilirim Metehan'la fişek gibi temalı siteler açıp o sitelerin elimizde kaldığını :D Diğer sitelerden bir farkın olması lazım. VAROLAN SİTELERİN GÖRÜNÜŞ VS OLARAK BİR ÜST SEVİYESİNİ YA DA AYNISINI AÇMA. DİĞERLERİNDEN FARKIN OLSUN. Girişimci ol, mümkünse piyasada olmayan fikirleri düşün öyle site aç. Bu işe yeni başlamış arkadaşların bu kadar detaylı düşünmesine gerek yok trash siteler açıp tecrübe edip gelişmeleri en doğru şey olacaktır. Ama bu işle çok uzun süredir uğraşıyorsanız ve elinizde bir hiç varsa artık sorgulamanın vakti gelmiştir sayın destek forumu üyesi arkadaşlarım. Ayrıca sizi diğer konuma beklerim. (Forumlarınızın iplenmeme sebebi) Uff forumlar artık tutmuyor ya diye düşünmeyin forum piyasasını eski haline çevirmek sizin elinizde.

yazıyı sen yazdıysan eline koluna sağlık soran arkadaşın konusuna da iliştirirsen o cümleyle arayanlara da yol gösterir
teşekkürler.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2017 Saat: 04:37)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-06-2017 Saat: 04:35)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Konuya bu ne saçma başlık diye düşünüp girenler varsa açtığınız forumların tutmayıp tabiri caizse trash(çöp) site olmasının sebebi böyle düşünmenizdir. (Herkes için demiyorum illaki istisnalar vardır) Eğer insanların ilgisini çekecek özel hileler kodlayan bir insan değilseniz tabi :D

yazıyı sen yazdıysan eline koluna sağlık soran arkadaşın konusuna da iliştirirsen o cümleyle arayanlara da yol gösterir
teşekkürler.

Aynen hocam ben yazdım teşekkürler bende tam şimdi o konuya cevap yazıyordum
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Elinize sağlık hocam çok etkili bir yazı yazmışsınız. Bu aralar fazlalaştı tutmayan forum sayısı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür ederim hocam bilgi için. İnşallah MyBB forumlarını yayacağız :)
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Emeğinize sağlık güzel yazı olmuş. Forum açmadan önce sorulması gereken 6 soru gibi bir başlık daha dikkat çekici olabilirdi.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Elinize sağlık güzel bir yazı olmuş ama birkaç madde daha eklenebilirdi sanki.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Osi ya adam adam :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2017 Saat: 10:28)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Emeğinize sağlık güzel yazı olmuş. Forum açmadan önce sorulması gereken 6 soru gibi bir başlık daha dikkat çekici olabilirdi.

Tavsiyeniz üzerine başlığı değiştiriyorum
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2017 Saat: 11:40)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Elinize sağlık güzel bir yazı olmuş ama birkaç madde daha eklenebilirdi sanki.

O da forum açacak kişinin hayal gücüne kalmış ^^
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2017 Saat: 11:44)metehandurmus Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Osi ya adam adam :D

Metoşşş
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncelliyorum altta kalmış
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform