Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Böyle bir postbit istiyorum
acil lütfen yardım edin size güveniyorum yardım edersiniz :) Caps: http://i1243.photobucket.com/albums/gg554/tunis3/adsz1.jpg lütfeeeeen bi yol bulursunuz siz :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2012 Saat: 01:23)Tunis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: acil lütfen yardım edin size güveniyorum yardım edersiniz :) Caps: http://i1243.photobucket.com/albums/gg554/tunis3/adsz1.jpg lütfeeeeen bi yol bulursunuz siz :)

O Postbiti Kendinizde Yapabilirsiniz Bilmiyorsanız Ben Yapabilirim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zaten tamamen aynsıını istemiyorum o bölümleri nasıl içerebilir orada kodları ne verebilirseniz sevinirim :) Eğer yapıp kodşlarını atarsanız olabilir çok sevinirim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Özel Profil Alanı sizde Yapabilirsiniz.
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=4619,
bu konu inceleyerek nasıl postbit özel profil alanı eklenir öğrenebilrisiniz.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sadece oradaki kodların bazılarını değiştirerek koysak olur mu ? mesela yaşınız yerine patronusunuz yazsak ? cevap kutucuklarını da değiştirsek ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kodlarını Bulursan Değiştirirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Neyse yapamadım ama olsun bulurum ben bi yolunu :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2012 Saat: 02:32)Tunis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sadece oradaki kodların bazılarını değiştirerek koysak olur mu ? mesela yaşınız yerine patronusunuz yazsak ? cevap kutucuklarını da değiştirsek ?
Değiştirirsen olur ama özel profil alanına da aynı sizin istediğiniz şekilde ayarlarsınız neden olmasın.

Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet özel profil alanını ayarladım istediğim gibi fakat sadece kullanıcının profilindse gözükjüüyor. Ben postbitte de gözükmesini istiyorum. Sizin verdiğiniz bütün kodları uyguladığımda da postbitin görünümü değişiyor ve benim kullandığım temaya hiç uymuyor. Umarım sorunu anlatabilmişimdir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping