Arkadaşlar bir anda sitem hacklendi hiçkimseyi admin yapmadim . Forumda moderatör ve co-admin vardı ama onlarda adminkp giremiyor neden hacklendim site bak : www.wtportali.10tl.net
Sitem Hacklendi
|
03-05-2012 Saat: 17:47
Kardeş şu linke tıkla eğer girebilirsen hemen temanı değiştir..!
http://wtportali.10tl.net/admin/index.php Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."
![]()
03-05-2012 Saat: 17:50
Şifre yanlış diyor :S
03-05-2012 Saat: 17:58
(Son Düzenleme: 03-05-2012 Saat: 18:03, Düzenleyen: Time Traveler.)
Siteyi hackleyen kişi de Açık bulmuş ve sitenize sızmış. Yapıcak bir şey yok :(
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."
![]()
03-05-2012 Saat: 18:30
Admin virşey yapamazmi ?
03-05-2012 Saat: 18:40
bu adam index hacklemiş time travelerin verdiği adresten gir yeni tema yükle düzelir yada kullanıcı adı şifreni verirsen yaparım
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 - ....
03-05-2012 Saat: 18:50
en son biriyle kavga ettiniz mi?
03-05-2012 Saat: 19:22
(03-05-2012 Saat: 18:30)black1 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin virşey yapamazmi ?admin nikli admine konuyu anlatan bir özel mesaj at. Temanız değiştirin.Şifre Anlış diyorsa sizin üyeliğinizin şifresini bulmuş yada sizden bir şekilde almış.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
03-05-2012 Saat: 19:25
index şablonuna 2 kod yollamış aklı sıra hacklemiş index attıgı kodlarda bu :D
Kod: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><!-- start: index --> baya bi güldüm bari bir java kullansaydı :D |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi