Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Web kodlamamı yoksa Winddows kodlama mı ?
oyunlari birakip kodlamaya baslamayi karar verdim. üni'de de yazılım müh. dusunuyorum. o yüzden şimdiden temelini atmam lazim. sizce web kodlamaciliga mi baslasam yoksa windows mu ? nedenleriyle birlikte yazarsaniz sevinirim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-12-2015 Saat: 11:16)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: oyunlari birakip kodlamaya baslamayi karar verdim. üni'de de yazılım müh. dusunuyorum. o yüzden şimdiden temelini atmam lazim. sizce web kodlamaciliga mi baslasam yoksa windows mu ? nedenleriyle birlikte yazarsaniz sevinirim.

windowstan kastın ne? işletim sistemine ait dillerimi söylemeye çalışıyorsun ?
Yazılım müh. genelde web kodlama pek işi olmaz tabi ekstra bilgi göz çıkarmaz.Sadece sana değil bu işi baş koyacaklara tavsiyem artık ayrı bir kol olan android ve ios program ve oyun kodlaması iş sektörü haline geldi bu yüzden javascripti iyi öğrenin yeri geldiğinde işinize yarayacaktır.Bu ek olarak framework programların iyi öğrenilmesi gerekir webe yönelecekler için.Bir konuda yazmıştım dilleri o dilleri öğrenirseniz o size yeter artar bile.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende Bahçeşehir Üniversitesinde Yazılım Mühendisliği istiyorum ancak ben o kadar erkenden düşünmüyorum. Lise 1.

- Yazılım mühendisliği zaten C, C# gibi kodlama dilleri ile değil mi?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-12-2015 Saat: 18:38)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende Bahçeşehir Üniversitesinde Yazılım Mühendisliği istiyorum ancak ben o kadar erkenden düşünmüyorum. Lise 1.

yazılım müh. sadece kodlama dilleri diyemeyiz atıyorum windows için kullanılan diller war linux için ayrıyetten gerektiğin araba ve otomasyonlar için bile yazılım geliştirmek var bunun içinde.

Hatta bu resimde hangisini ne kadar gelir getirdiği yazıyor ;

1417436300_en-cok-kazandiran-programlama-dilleri.jpg
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler Hocam.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-12-2015 Saat: 18:49)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(31-12-2015 Saat: 18:38)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende Bahçeşehir Üniversitesinde Yazılım Mühendisliği istiyorum ancak ben o kadar erkenden düşünmüyorum. Lise 1.

yazılım  müh. sadece kodlama dilleri diyemeyiz atıyorum windows için  kullanılan diller war linux için ayrıyetten  gerektiğin araba ve otomasyonlar için bile yazılım geliştirmek  var bunun içinde.

Peki python niye türkiyede az kullanılıyor
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
C#,C++,Python,JS Öneririrm.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-01-2016 Saat: 22:07)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(31-12-2015 Saat: 18:49)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

yazılım  müh. sadece kodlama dilleri diyemeyiz atıyorum windows için  kullanılan diller war linux için ayrıyetten  gerektiğin araba ve otomasyonlar için bile yazılım geliştirmek  var bunun içinde.

Peki python niye türkiyede az kullanılıyor
Türkiye de demeyelim Türk Firmaları az kullanıyor :)
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping