Anket Başlığı: 10tr.net En Üst Yönetimini Adaletli Buluyor musunuz ?
Gayet/Çok Adaletli
12.50%
5 12.50%
Olabildiğince Adaletli (elinden geleni yapıyorlar)
50.00%
20 50.00%
Az Adaletli
20.00%
8 20.00%
Hiç ama hiç adaletli değil !
17.50%
7 17.50%
Katılımcı sayısı: 40 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10tr.net Yönetimini Adaletli Buluyor musunuz ?
..
----------------
"Ana prensibimiz insana saygı" dedik, kimileri bunu yanlış anladı, sürekli tepemize çıktı. 
Bundan sonra ana prensibim: "isteyen istediği yere gitsin". Forumda sürekli negatif enerji yayanları, hakaret edenleri ya da hakaretimsi yazanları dahi banlayacağım. Forumda etkileşim azalacakmış umuruda değil. Yıllarca negatif enerjili insanlara katlandığım yeter.. 

Sonra duymadım, bilmiyordum yok.. 

Önemli konular listesi: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99072
Android 10tl programı: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=98074
Görevli kuralları: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99597
10tl.net Geneli (Forum açma v.b.) Kurallar: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=25433

twitter.png https://twitter.com/10tlnet
discord.png https://discord.gg/fUC7A2W
email.png  info (at.) 10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bence gayet adaletli.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-12-2015 Saat: 12:39)admin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ..

Yönetim adeletli olmasına adaletli de adminim şu zamanda çok kurallcı olmanız saçma sitede fazla insan yok. Yetkili olmaya hevesli olan insanlara şans verilmesi gereken bir durum şahsen kendi düşüncem...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
"Elinden geleni yapıyorlar" ile "Gayet iyi" arasında ikiside aynı düşünceye çıkıyor sanki. Tabii basit düşünürsek öyle. Yoksa aradaki farkı çok. Ankete katılanlar eğer iki şıktan birini işaretlemiş ise hangi farklılıktan ötürü olduğunu yazabilir.

Mesela benimki;
Şartlar var, Şartlar olmasa bütün yetkililer "gayet iyi" sıfatına girecek. Ama bazen userlerin davranışları, geçmişte yaşananlardan dolayı zincirleri kıramadıklarından elinden ne geliyorsa yapıyorlar.

En üst yönetimden kasıt sadece adminler değil, denetim ekibi de giriyor sanırım doğru mudur @admin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eskiden adaletli buluyordum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Artik yönetici alimlarinin kurallarinin degismesi gerektirigini düsünüyorum .
Ve bir yönetici diger yönetici arkadasini korumamali gecmiste bunu cok gördük
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-12-2015 Saat: 15:32)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Artik yönetici alimlarinin kurallarinin degismesi gerektirigini düsünüyorum .
Ve bir yönetici diger yönetici arkadasini korumamali gecmiste bunu cok gördük

Kesinlikle katılıyorum.
Kuralların değişme vakti geldi çünkü sitede çok şey değişti.
Ve yeni istekli arkadaşları görme vakti geldiğinide düşünüyorum...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
buradaki adaleti sanki anayasa mahkemesi gibi görmeme gerek ellerinden geldiğince adaletli olmaya çalışıyorlar bir başkası bana demesin ben olsam sizden daha adaletli olurdum işin için girmeden söylemesi kolaydır içinde olmak lazım.Eğer çok iyi adalet sağlarım diyen varsa hayal dünyasında yaşıyordur.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2025 => 10TL'de 15 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-12-2015 Saat: 18:03)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: buradaki adaleti sanki anayasa mahkemesi gibi görmeme gerek ellerinden geldiğince adaletli olmaya çalışıyorlar bir başkası bana demesin ben olsam sizden daha adaletli olurdum işin için girmeden söylemesi kolaydır içinde olmak lazım.Eğer çok iyi adalet sağlarım diyen varsa hayal dünyasında yaşıyordur.
Benim anlatmak istediğim bu işte
Elbette daha iyisi vardır. Ama şu an yapılabilecek şeyleri zorluyoruz zaten
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eskisi yonetim daha iyiydi gecen sene bu yonetimde cok konu acan yok bi bilal abimiz var destek veriyor gecen sene herkes vardi cok iyiydi herkes Yardımlaşma icindeydi her gun en az bir tane captain calisma yapiyordu power tema yapiyordu albert enisten rank isteklere hep cevap veriyordu bence gecen senenin yonetimi olsa eskisinden daha iyi olunur
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2 sene oncesi olsaydi up up up up diyebilirim.Ama simdi: ):
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum.
BERAT DESİGN
Tema,logo,imza,afiş,kartvizit,broşür,dergi vb. grafik tasarım işleri yapılır.
Fiyat ve referans için e-mail'den iletişime geçiniz.
Site tasarımı yapılır ve kodlanır.
beratermisdesign@gmail.com

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adminler tabkide mükkemmel. Ama alt kademelere bakarsak birkaç kişi dışında (onlar kendilerini biliyorlar) Yetkili arkadaşını savunmayan her bulduğu delikten laf atmaya çalışan kişiliksiz insanlar var. Öncelikle bunlar temizlenmeli.
Üye > Grafiker Adayı > Grafiker > Uzman Grafiker > Grafiker 2. Seviye > Grafiker 3. Seviye > Emektar > Denetleme Ekibi Müfettiş > Denetleme Ekibi Baş Müfettiş > Denetleme Ekibi Lideri > Genel Şef > Yardımcı Admin > Admin > Emekli Admin
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birkaç Arkadaşımızın Yorumunu Ben Kendi Adımı Yanıtlıyorum ;

Captain'i Forumdaki İnsanlar Bitirdi Kendisi Saygın Bir Kişilikti Ancak Üzerine Oyun Oynandı.
Power-Kendi Yaptığı Hata Yüzünden Bıraktı.
Pirate-Nedenini Bilmiyorum Ama Yetki İçin Diye Biliyorum.
albırt einstein-bilmiyorum.

Diğer Yorumları Kendi Adıma Yanıtlıyorum;

Evet Eskiden Adelet Daha İyiydi Çünkü Eski Zamanlarda Kendi İçimizde Bölünme Gibi Olaylar Olmuyordu Kimse Birbirini Fişeklemiyordu Bu Böyle Gibisinden,Ancak Şu Sıralar Birinin Açığını Bulan Direk Ortaya Atıyor...

-Diğer Mesele Aktiflik İse Artık Kimse Destek İstemiyor Mybb Devri Bitti Denilcek Duruma Geldi Artık Ücretli Açılan Sitelerin Birçoğu Kapandı Kendi Sitem Bile Özgünlük Sırasında Makale Konusunda Google'da İlk 10'da Olmasına Rağmen 110 Üyeden Hiçbiri Aktif Değil...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğer bazı şeylerin düzelmesini istiyorsaz bana kalırsa yönetim tekrar elden geçmeli
Adminlerin alt kademeleri düzeltmeleri gerek benim görüşüm budur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-12-2015 Saat: 21:03)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Birkaç Arkadaşımızın Yorumunu Ben Kendi Adımı Yanıtlıyorum ;

Captain'i Forumdaki İnsanlar Bitirdi Kendisi Saygın Bir Kişilikti Ancak Üzerine Oyun Oynandı.
Power-Kendi Yaptığı Hata Yüzünden Bıraktı.
Pirate-Nedenini Bilmiyorum Ama Yetki İçin Diye Biliyorum.
albırt einstein-bilmiyorum.

Diğer Yorumları Kendi Adıma Yanıtlıyorum;

Evet Eskiden Adelet Daha İyiydi Çünkü Eski Zamanlarda Kendi İçimizde Bölünme Gibi Olaylar Olmuyordu Kimse Birbirini Fişeklemiyordu Bu Böyle Gibisinden,Ancak Şu Sıralar Birinin Açığını Bulan Direk Ortaya Atıyor...

-Diğer Mesele Aktiflik İse Artık Kimse Destek İstemiyor Mybb Devri Bitti Denilcek Duruma Geldi Artık Ücretli Açılan Sitelerin Birçoğu Kapandı Kendi Sitem Bile Özgünlük Sırasında Makale Konusunda Google'da İlk 10'da Olmasına Rağmen 110 Üyeden Hiçbiri Aktif Değil...

O eski ve yeni kafalı olan yetkililerin, ben dahil çoğu dağıldı. Bu kişiler forumda birçok kişiye örnek oldular ve üyeler de onların yolundan gittiler. O eski üyeler de kalmadı.
Adaletsizlik konusunda pek bir fikrim yok. Ama destek dağıldı.

"Power-Kendi Yaptığı Hata Yüzünden Bıraktı."
Burada bir düzeltmeye yapalım bıraktı değil o yetkisi alındı :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Kamil55 bırakması veya atılması önemli değil. Atılma raddesine gelip bırakmak istifa etmek olmuyor. Ben gayet bir çöp gibi kenara atılmış sayıyorum. @#Power burada bir çöp gibi olmasa da yetkin alınmış sayılıyor sadece. Ama hala çamur atmak için girdiğin bataklığın içine gömülüyorsun. Bazı şeyler de senin elinde.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@rayray93 cok igneleyici konusuyorsun sadece belirteyim dedim sakin ol bence biraz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-12-2015 Saat: 21:31)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @rayray93 cok igneleyici konusuyorsun sadece belirteyim dedim sakin ol bence biraz.

Power'ı çamur atmakla suçlamıyorum sadece misal verdim. O bunu anlayacak kapasitede bir insan bunun farkına varır.

Birine bir şey söylemek istersem direk söylerim, öküzün altında buzağa aramaya gerek yok
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Orası onun anlayışına kalmış, ben sadece belirtmek istedim biraz sert bir üslup kullanmış olduğunu. Neyse ben daha da karismayayim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Vidinli.net Shopping Platform