Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Bu tema mybb olur mu ve olursa bunun gibi temalar var mı
@bilsoft Önceki konudaki cahilliğim için üzgünüm. Eğer yapabilrsen veya varsa bu tarz mybb için yardım eder misin. Ve başka üyelerde bilgisi varsa bu tarz tema mybb olur mu , var mı elinde verebilirse sevinirim.

8QbGLV.png

YJl1Ez.png

a0D4NO.png

NW4y2P.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
eski 1.6 temalarına benziyor vardır ufak tefek modifikasyon yapabilirsiniz on off ikonları değiştirirsiniz sistem smf benziyor ama mybb için basit yapılır.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-10-2015 Saat: 21:36)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: eski 1.6 temalarına benziyor vardır ufak tefek modifikasyon yapabilirsiniz on off ikonları değiştirirsiniz sistem smf benziyor ama mybb için basit yapılır.

Varsa link atar mısınız ? @kaRanLık-61
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tam emin olmasam da Nesil tema olabilir. Google'da MyBB Nesil Tema diye arattığınızda çıkacaktır sonuçlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dediğiniz gibi nesil temaya benziyor , aynısı değil ancak xml açılmıyor st.10tl.net sitesi yani. ve bir kaç nesil tema indirdim ftp ile ilgililer heralde temalar yamuk yumuk çıkıyor :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-10-2015 Saat: 15:31)#Warf Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Dediğiniz gibi nesil temaya benziyor , aynısı değil ancak xml açılmıyor st.10tl.net sitesi yani. ve bir kaç nesil tema indirdim ftp ile ilgililer heralde temalar yamuk yumuk çıkıyor :(

Yapacağın ve bakacağım yer çok basit temalar forumunda var orada 1.6 için xmller var biraz araştırma vs yardım alırsan istediğin temayı modifikasyon yapabilirsiniz
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
st.10tl.net çalışmıyor :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gösterdiğin görsele örnek bir tema buldum umarım bunu da beğenirsin.

81998292406351074483.png

İndirme link

PHP Kod:
https://yadi.sk/d/nizuZviEk3vo5 

Rar Şifresi

Kod:
mybb.com.tr
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi