Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üye Rankı Sorunu
3tk6q.jpg

Arkadaşlar Resimdeki Gibi Konuda Görünmüyor Üye Rankları Grublardan Konu Ve Mesaj Sayısına Göre Ayarladım 10 Tane Rank Fakat Profilde Var Ama Konuda Yok Nasıl AYarlayacağım ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Üye Rütbesi Ayarlama Bakınız.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayır Ben BuNları Nasıl Göstereceğim Forumda Diyorum
3tll9.jpg
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin Kp --> Kullanıcılar&Gruplar --> Gruplar --> Üye(Register)
Varsayılan Kullanıcı Başlığı Buradaki Yazıyı Silin.

Admin Kp --> Kullanıcılar&Gruplar --> Kullanıcı Başlıkları --> Resim Eklemek İstediğiniz Kullanıcı Başlığını Seçin -->
#Yıldız Sayısı --->1
#Yıldız Resimi --> Buraya Resmin Linkini Yapıştırın.
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yok Yine Olmuyor Siteme Gelseniz Sizi Admin Yapsam Siz Yaparmısınız ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben yapabilirim kayıt oldum adım xFeuer admin yap yapayım o dediğini.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlk olarak orası sanırım rütbe değil. Yıldız.

Kullandığınız posbitte bir kod vardır. Orada örn. x40 pixel böyle bir şey vardır. Orayı yükseltirseniz olabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2012 Saat: 04:09)firemonday12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yok Yine Olmuyor Siteme Gelseniz Sizi Admin Yapsam Siz Yaparmısınız ?
Suan gosterilmesi lazım?Tekrar Deneyin.

Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Diğer Eklediğim Ranklar Görünüyor Grafiker Rankları Ama Bu Üyelik Rankları Görünmüyor :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2012 Saat: 21:56)firemonday12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Diğer Eklediğim Ranklar Görünüyor Grafiker Rankları Ama Bu Üyelik Rankları Görünmüyor :S
Yazdığınızı Anlayamadım.Grafikerlerin ve Üyelerin Rankları Gözükmüyor?

Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping