Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Masaüstü Arkaplanım
Çok önceleri bu şekilde bir ekran görüntüsü görmüştüm.Biraz renk tonları arka plan farklıydı.Nette tekrar onu hatırlayıp aradım bulamadım daha önce bulup düzenlemiştim kullanmıştım.Şimdi bulamayınca bende içindeki ay yıldız resmini bularak kendim yaptım.Çok güzel diyemem ama idare eder :) Sizlerle de paylaşmak istedim.

ayyildiz.jpg
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet güzel olmuş hocam.Sizi tekrar sahalarda görmek çok güzel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teşekkürler abi güzelmiş :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet Güzel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
o şekilleri siz yaptıysanız muazzam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet Başarılı Olmuş Üstadım. Beğendim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-05-2015 Saat: 23:24)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: o şekilleri siz yaptıysanız muazzam.

Hayır konuda belirtmişim zaten orayı başka bir resimden aldım düzenledim.O kadar değil zaten harcadığım zaman  15-20 dk.onun dışında gerisini ben yaptım.Uzun zamandır site tasarımı haricinde hiç bir şey yapmamıştır bugüne nasipmiş.Biraz paslanmışım :)
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Elinize sağlık adminim çok güzel :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-05-2015 Saat: 23:30)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(02-05-2015 Saat: 23:24)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: o şekilleri siz yaptıysanız muazzam.

Hayır konuda belirtmişim zaten orayı başka bir resimden aldım düzenledim.O kadar değil zaten harcadığım zaman  15-20 dk.onun dışında gerisini ben yaptım.Uzun zamandır site tasarımı haricinde hiç bir şey yapmamıştır bugüne nasipmiş.Biraz paslanmışım :)
Olsun yinede emek var elinize sağlık. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Her şey bir tarafa o kadar konuştuk ettik daha soyadını hiç sormamıştım abi ya yeni öğrendim :)
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-05-2015 Saat: 01:13)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Her şey bir tarafa o kadar konuştuk ettik daha soyadını hiç sormamıştım abi ya yeni öğrendim :)

İmzasında yazıyor aslında :) @TaaRRuz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önceden yazmıyordu, sonradanda dikkatimi çekmemiş hiç.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlıl Mustafa abi.Bu tarz tasarımları beğeniyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok Güzel Mustafa Abi. :)
Bi Böyle Yapamıyoruz. :)
Ama Yakında... :) Onlarda Olacak. :)
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-05-2015 Saat: 01:13)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Her şey bir tarafa o kadar konuştuk ettik daha soyadını hiç sormamıştım abi ya yeni öğrendim :)

Çok şaşırdım buna :)
---
Tasarım güzel olmuş o şekilller falan ama resim biraz kalitesiz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Abdullah hiç sormadın hem zaten nette adım soyadımı hiç kullanmıyordum.Kimseye de söylemiyordum.Artık kullanmaya karar verdim :) Battı balık yan gider hesabı.
(03-05-2015 Saat: 01:29)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

İmzasında yazıyor aslında :) @TaaRRuz
imzam da önceden yazmıyordu ama ;)

(03-05-2015 Saat: 01:34)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Önceden yazmıyordu, sonradanda dikkatimi çekmemiş hiç.

(03-05-2015 Saat: 09:23)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlıl Mustafa abi.Bu tarz tasarımları beğeniyorum :)
eyvallah o kadar aradım ki ne sen sor ne de ben söyleyeyim bulmak için.O kadar çok seviyorum :)

(03-05-2015 Saat: 09:26)mehmeteq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok Güzel Mustafa Abi. :)
Bi Böyle Yapamıyoruz. :)
Ama Yakında... :) Onlarda Olacak. :)
Zor değil yaparsın biraz çalışacaksın biraz deneyim.Geri psd hallediyor;)
(04-05-2015 Saat: 13:34)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Çok şaşırdım buna :)
---
Tasarım güzel olmuş o şekilller falan ama resim biraz kalitesiz.
resimi burası auto küçültmüş.normalde kendi ekran çözürlüğüme göre ayarlardım.aslı 2560x1200 felan olması gerek.
resimin buradaki hali 1440x900 olabilir ama sanmıyorum.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel bir tasarım olmuş.. İzninizle masaüstü arka planım olarak kullanacağım. Renk olarak harika olmuş..

/*/ Skype'den biliyordum soyadınızı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-05-2015 Saat: 13:47)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bir tasarım olmuş.. İzninizle masaüstü arka planım olarak kullanacağım. Renk olarak harika olmuş..

/*/ Skype'den biliyordum soyadınızı :)

ben kullanıyorum kullanmak isteyen kullanabilir.kullanacaklar için 1440x900 ekran çözünürlüğünüz buysa yazı en sağ en altta tarih vs. simgelerin olduğu yerde hemen üstünde duracak kullanacak olanlar olur diye yapmıştım.Asıl manzaradan fazlada görünmüyor :) 
bu sırada elimde 2560x1600 boyutunda var gerçekten kullanırım uzun süreli diyenlere ayarlayabilirim.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping