Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] hp-exp cogaltma yardımı
1-)abi Ben ByReisin Yaptıgı Gibi Pixel Tunin gYapıyorumda Parayı Nasıl bulucam yanı konu actıkca konuya mesaj yazdıkca para cogalacak bana yardımcı olurmusun :S
2-) bırde ben formumda üye olmamış kışiler race duyuru kısmını görmesini istemiyorum onlar için ozel forum hazırladım tek onları görmek istiyorum.
3-) abi ben birde hp-exp kısmını aktifleştirdim ama bunların konuya cevap yazdıgında exp az gelıyor onun cok gelmesı için nasıl cagaltabilirimve ben kendime nasıl level verebilirim bana yardımcı olurmusunuz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-03-2012 Saat: 12:46)Alenqroo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1-)abi Ben ByReisin Yaptıgı Gibi Pixel Tunin gYapıyorumda Parayı Nasıl bulucam yanı konu actıkca konuya mesaj yazdıkca para cogalacak bana yardımcı olurmusun :S
2-) bırde ben formumda üye olmamış kışiler race duyuru kısmını görmesini istemiyorum onlar için ozel forum hazırladım tek onları görmek istiyorum.
3-) abi ben birde hp-exp kısmını aktifleştirdim ama bunların konuya cevap yazdıgında exp az gelıyor onun cok gelmesı için nasıl cagaltabilirim bana yardımcı olurmusunuz..

Konu Başlığını Konuya Uygun Bir Başlıkla Değiştrin!
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
degiştirdim abi yardımcı olurmusunuz artık :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1. sorunun için NewPoints kullanabilirsin imzamda var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-03-2012 Saat: 12:46)Alenqroo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1-)abi Ben ByReisin Yaptıgı Gibi Pixel Tunin gYapıyorumda Parayı Nasıl bulucam yanı konu actıkca konuya mesaj yazdıkca para cogalacak bana yardımcı olurmusun :S
3-) abi ben birde hp-exp kısmını aktifleştirdim ama bunların konuya cevap yazdıgında exp az gelıyor onun cok gelmesı için nasıl cagaltabilirimve ben kendime nasıl level verebilirim bana yardımcı olurmusunuz..

1-) Admin Kp --> Yapılandırma --> Pluginler(Solda) -->NewPoints (1.9) aktifleştirin.
Admin Kp --> NewPoints(üst Menude)
Buradan ayarlayın.

2-) Admin Kp --> Forumlar&Mesajlar --> Seçenekler --> Forumu Düzenle --> Forum izinleri (en altta) buradan ayarlayın ve kaydetin.

3-)Buna bir şey yapamazsın bildiğim kadarıyla.
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Denedim Ama olmadı ısıu şekil gözteriyor banlılar göremiyor üye olmayanlar göremiyor die ama ben hesabımı kapatıom res atıom hala görüyorumyardımcı olurmusunuz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumlar&Mesajlar Kısmında orda kimlerin Göreyebileceği Yazıyor. ordan izinler düzenleyin sorun çözülecektir.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yaptım ama olmuyo forum ayarları kabul edıldı dıyo ama üyeligi kapatıom yeniligom hala aynıı yardımcı olurmusunuzz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tarayıcıyızın önbelleğini temizleyin birde oyle bakın görünüyor mu diye?
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
one abi nasıl yapıcam onu abi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
google yazın bir sürü wr birtane indirin kurun temizleyin sorun çözülür sanrımm.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
nasıl yapıcagımı sıra sıra anlatırmısın abi ben anlamadım bende sıra sıra yapam ya nolur acil
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2012 Saat: 23:37)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: google yazın bir sürü var bir tanesini indirin kurun temizleyin sorun çözülür sanrımm.

2-) Admin Kp --> Forumlar&Mesajlar --> Seçenekler --> Forumu Düzenle --> Forum izinleri (en altta) buradan ayarlayın ve kaydetin.

bunu yaptığınız foruma girdiğinizde görebiliyormsunuz?

Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
oraları yaptım girdigimde hala görüyorum birde şu na bakarmısınız
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=7142
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O zaman soyle yapmanız gerekecek yapmak istediniz forumu yada karşılamayı header_welcome_guest ekleyin.Sadece ziyaretciler görür.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bunu nereye ekleyim abi peki
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin Kp --> Şablonlar&STiller --> Şablonlar --> Header Şablonlar --> Header_welcomeblock_guest -->

bunun en sonuna ekleyin.Sadece ziyaretçiler görebilir.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping