Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rütbe Resmi &Avatar
Arkadaşlar Forumdaki Konulara Bakarak Rübe Resmini Yukarı Aldım Fakat Düzel Bozuldu Resimde Daha İyi Anlarsınız Ben Bunları Nasıl Ortalıcam.. Avatar Felan sağa Kaydı Şekli Bozuldu Hep

37r6m.jpg

Resimdede İşaretledim Zaten Normalde Ortada Olması Lazım
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hadi Artık Bakın Yav
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Öncellikle Flood yapmayın.Sitenizin adresini verin.Ona göre bir kod düzenlemesi yapalım.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:
Pardon Sitem ;

Forum Sitem

Acil Haber Bekliyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Admin Kp --> Şablonlar&Stiller --> Şablonlar --> Temanızın TEmplatesi --> Postbit Şablonları --> Postbit

Kod:

bu kodları silin.
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:
Yardımın İçin Teşekkürler...Sorunum Çözüldü.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Rica ederim.Kilit!
Görevli Kuralları

PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping