Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
buraların rengini nasıl değiştiririm?
resimlerde belirttiğim yerlerin rengini değiştirmem lazım nasıl değiştirebilirim.

bQGYy8.png

zQBYaj.png
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
en üstteki navbar ilgili şablondan
ortadaki genel bakış thead global css de color
altaki istatistiklerde thead global css de color
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-08-2014 Saat: 15:19)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: en üstteki navbar ilgili şablondan

istatiskleri thead global.cssde değiştirdim zaten ben oradaki yazıların rengini değiştirmek istiyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-08-2014 Saat: 15:21)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-08-2014 Saat: 15:19)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: en üstteki navbar ilgili şablondan

istatiskleri thead global.cssde değiştirdim zaten ben oradaki yazıların rengini değiştirmek istiyorum
yazı rengini oradan değişeceksin color özelliği thead yazının rengi demektir.
Tabi thead a:link a:hover a:active a:visited özellikleri varsa ayrıyetten onları düzeltmen gerekecek.
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
color'a red yazdım yazı en hazından belirgin oldu . peki o kullanıcı kp admin kp yazan yeri nasıl değiştirebilirim sadece rengini. ben belirgin yapmak istiyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-08-2014 Saat: 15:35)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: color'a red yazdım yazı en hazından belirgin oldu . peki o kullanıcı kp admin kp yazan yeri nasıl değiştirebilirim sadece rengini. ben belirgin yapmak istiyorum

oranın kodları büyük ihtimalle header biraz karıştırırsan oradaki menün bir css vardır.global cssde arat ulaşabilirsin.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bulamadım. :) diğer admin biliyordur herhalde forumun o yapar. ilgilendiğiniz için teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-08-2014 Saat: 15:42)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bulamadım. :) diğer admin biliyordur herhalde forumun o yapar. ilgilendiğiniz için teşekkürler
site adresini ver ben san kodları söyleceğim.yöneticisin bir bölüm şefi bunları bilmen gerek biraz css,html konusunda çalış.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-08-2014 Saat: 15:44)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-08-2014 Saat: 15:42)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bulamadım. :) diğer admin biliyordur herhalde forumun o yapar. ilgilendiğiniz için teşekkürler
site adresini ver ben san kodları söyleceğim.yöneticisin bir bölüm şefi bunları bilmen gerek biraz css,html konusunda çalış.

http://fulloyuntr.10tr.net/
biliyordum aslında ara verince bilgiler uçmuş hemen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
.welcome {
color: black;
}

bunun global css en altıan ekle black olmazsa görünmezse white dene.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hocam white,black denedim hatta bi red deniyim dedim olmadı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Navigasyonun rengi mi, menü rengi mi?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-08-2014 Saat: 16:52)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Navigasyonun rengi mi, menü rengi mi?

admin kp felan yazıyor oraları
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kullanıcı paneli thead ile aynı oluyor. Orayı dediysen.[/b]
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hayır ya kullanıcı kp admin kp nin rengini değişmek istiyorum. solgun renkler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-08-2014 Saat: 16:26)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hocam white,black denedim hatta bi red deniyim dedim olmadı
hmm o zaman başka bişey deneyelim.
Global css aşağıdakileri ekle;
Kod:
.welcome a:visited {
color: #ffffff;
text-decoration: none;
}
.welcome a:link {
}
.welcome a:hover a:active {
}
bunları ekle bakalım beyaz olacak mı.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-08-2014 Saat: 17:23)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-08-2014 Saat: 16:26)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hocam white,black denedim hatta bi red deniyim dedim olmadı
hmm o zaman başka bişey deneyelim.
Global css aşağıdakileri ekle;
Kod:
.welcome a:visited {
}
.welcome a:link {
}
.welcome a:hover a:active {
}
bunları ekle bakalım beyaz olacak mı.

şimdi oldu teşekkürler. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping