Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
23 Tane Forumexe Rankları İsteyene Yapılır
0V9J3W.png

4mXyNQ.png

JLmbjB.png

O2m4j5.png

zR9oND.png

GnaMj7.png

ydgZka.png

6RdWjW.png

W2m3jL.png

38QGk4.png

Ry2zjj.png

p4lJOL.png

krmd5m.png

NVm0jP.png

aqmr7O.png

YPmZoz.png

8nARjV.png

DXpgjz.png

mlmA0V.png

Elk9Zn.png

jJmboJ.png

27Bzbv.png

BX37k9.png

Bildiğiniz Gibi Forumexe Rankları Hiç Bir Yerde Bulunmuyor 23 Tane Rank İsimlendiririm Sizin İçin Yazıyı Küçültürüm Ama Emeğimin Hakkını İsterim Rank Psdlerini Vermiyorum Rank PSDLERİNİ SATIYORUM İSTEYENE YAPABİLİRİM BEDAVAYA isim verseniz yeter.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu rankları ben paylaştım zaten ? :D

Ama ikonları yok, ikonlarını bana upload edip verebilirmisin ?
Karşılığı olarak ne istiyorsun sadece ikonları istiyorum (:
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Vermiyorum İconları Falan Rankları İconlarla İstersen Satarım 5 TLYE İconu Bul Ama Yazı İsteyenlere Yazarım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sadece ikonları istiyorum..
Para veremem.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ozaman kendin bul iconları ben isteyene yapıyorum burdan adını yazsın yeter.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bana ikonları versen yeter.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sadece mydeli yazan yeri değiştirip maxifrm yaz gerisi kalsın yolla
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Büyük harflerle FORUMHERO yazarmısın ?

Site Adresim: http://forumhero.10tl.net/index.php yeni açtım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@transfortrues Kardeşim Yaptım Ranklarını EMEGE SAYGI...

http://dosya.co/s2lp43gt3vue/MaxiFRM.rar.html

Jewel SENİNKİNİDE HAZIRLIYORUM
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam Adamlar Emek Verip Birşey Hazırlıyorlar Siz Onların Aynılarını Yapıp Dağıtmak Satmakla Meşgulsünüz . Ben Böyle Konuları Onaylamıyorum Şahsi Fikrimce.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://dosya.co/cb724c8fkql6/FORUMHERO.rar.html

JEWEL SENİNKİDE HAZIR EMEĞE SAYGI....

eleqantss-Aday KARDEŞİM BEN MİLLETE YARDIMCI OLUYORUM BEN 5 TLYE ALDIM 5 TLYE SATARIM PSDLERİNİ SADECE ADINI YAZ DERSE YAZARIM YANİ TEŞEKKÜR ETSELER YETER.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2014 Saat: 21:27)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam Adamlar Emek Verip Birşey Hazırlıyorlar Siz Onların Aynılarını Yapıp Dağıtmak Satmakla Meşgulsünüz . Ben Böyle Konuları Onaylamıyorum Şahsi Fikrimce.

Her konuda bir fikir belirtmek zorundamısın ?
Adam burada iş yapıyor, bundan sanane senden fikrinimi istemiş hayır işiniz gücünüz post kasmak başka bir şey yok..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2014 Saat: 21:32)Soulless Boss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Her konuda bir fikir belirtmek zorundamısın ?
Adam burada iş yapıyor, bundan sanane senden fikrinimi istemiş hayır işiniz gücünüz post kasmak başka bir şey yok..

haklısın kardeşim post kasma peşindeler yaptırmak isteyen burdan yazabilir hemen hazır ederim şuana kadar 2 kişiye yaptım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2014 Saat: 21:27)MyDeli Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://dosya.co/cb724c8fkql6/FORUMHERO.rar.html

JEWEL SENİNKİDE HAZIR EMEĞE SAYGI....

eleqantss-Aday KARDEŞİM BEN MİLLETE YARDIMCI OLUYORUM BEN 5 TLYE ALDIM 5 TLYE SATARIM PSDLERİNİ SADECE ADINI YAZ DERSE YAZARIM YANİ TEŞEKKÜR ETSELER YETER.
Eyvallah kardeşim valla süper olmuş ranklar.+rep
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2014 Saat: 21:38)MyDeli Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-06-2014 Saat: 21:32)Soulless Boss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Her konuda bir fikir belirtmek zorundamısın ?

haklısın kardeşim post kasma peşindeler yaptırmak isteyen burdan yazabilir hemen hazır ederim şuana kadar 2 kişiye yaptım :)

Sen takılma, işleri yok güçleri yok boş boş takılıyorlar, devam et istiyen kişilere yapıyorsun en azından bir hayır işlemiş oluyorsun boş adam değilsin diğerleri gibi, kolay gelsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2014 Saat: 21:32)Soulless Boss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-06-2014 Saat: 21:27)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam Adamlar Emek Verip Birşey Hazırlıyorlar Siz Onların Aynılarını Yapıp Dağıtmak Satmakla Meşgulsünüz . Ben Böyle Konuları Onaylamıyorum Şahsi Fikrimce.

Her konuda bir fikir belirtmek zorundamısın ?

Konuda Fikir belirtmek kural dışı değil ki. Bana kalırsa da bu konu gereksiz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2014 Saat: 21:42)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuda Fikir belirtmek kural dışı değil ki. Bana kalırsa da bu konu gereksiz.

kardeşim sen işine bak isteyen oluyo yani isteyen olursa veriyoruz yapıyoruz hani gereksiz yorumlara gerek yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
konu taşındı.konu yanlış yerde tekrarı halinde uyarı alacaksınız.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
adminim kusura bakmayın yeni katıldıgım için. bilmiyorum nereye açıcağımı

bu arada isteklerinizi bekliyorum yapayım hemen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2014 Saat: 21:45)MyDeli Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-06-2014 Saat: 21:42)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuda Fikir belirtmek kural dışı değil ki. Bana kalırsa da bu konu gereksiz.

kardeşim sen işine bak isteyen oluyo yani isteyen olursa veriyoruz yapıyoruz hani gereksiz yorumlara gerek yok.

Posta mı koyuyon şimdi? Bu destekte bi gram gereksiz yorum yapmamışımdır eminim ki. Bu rankları sen mi yaptın ki? Emek Hırsızlığı.. Dağdan gelip Bağdakini kovuyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping