Tema Tamamen Bana aittir . Footer Kodlarını isteyen silebilir fakat öbür dünya da görüşürüz de demek istiyorum.He bide temayı kullanacak arkadaşlar profil kodları için gerekli olan özel profil alanları bende temayı kullanacaklar bana ÖM Atsın.

Nice Blue-PROTasarim
|
Tema Tamamen Bana aittir . Footer Kodlarını isteyen silebilir fakat öbür dünya da görüşürüz de demek istiyorum.He bide temayı kullanacak arkadaşlar profil kodları için gerekli olan özel profil alanları bende temayı kullanacaklar bana ÖM Atsın. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Tema harika olmuş. Kendi sitemde denicem.
Footerdaki yazıyı biraz küçültsem olur mu?
28-10-2013 Saat: 19:58
olur.
28-10-2013 Saat: 20:06
Footerdaki yazı şekli rahatsızlık veriyor da temayla uydursaydın iyi olurdu. Postbit güzel olmuş avatar boyutu daha büyük olsaydı güzel olurdu :)
28-10-2013 Saat: 20:08
footeri kendine göre düzenleyebilirsin fakat tasarımcı ismi olmalı.
29-10-2013 Saat: 00:06
güzel olmuş ama yarıdan çoğu başka bir yerden alıntı :)
sadece üye bilgileri kısmı sana ait :)
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
29-10-2013 Saat: 13:26
o zaman her tema alıntı oluyor :)
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|