28-07-2013 Saat: 17:28
merhaba arkadaşlar rep karşılığında forum alıyorum eğer ilgilenen varsa yazsın gerçekten lazım bana kendim forum açıyorum da avatarlar falan bozuk çıkıyo bende kurmayı değil almayı karara aldım
forum alıyorum
|
28-07-2013 Saat: 17:28
merhaba arkadaşlar rep karşılığında forum alıyorum eğer ilgilenen varsa yazsın gerçekten lazım bana kendim forum açıyorum da avatarlar falan bozuk çıkıyo bende kurmayı değil almayı karara aldım
28-07-2013 Saat: 17:38
Allahım sizi bize sayıylamı veriyolar kardeşim madem sorunun war söyle bize sitene bakalım eğer sistem kaynaklıysa siteni yeninden yükleyelim.ya sabır allahım
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
28-07-2013 Saat: 17:50
bu konu hakkında kaç konu açtım haberin var mı senin? olmadı herkes boynundan attı ben napa bilirim sanki keyfimden yapıyorum ya Sabır
28-07-2013 Saat: 18:17
Saygılı Olun.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|