Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumuma telefonumdan üye girişi yapamıyorum
destek.10tl.nete giriyorum ama kendi forumuma giremiyorm telekinezi.10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hatamı veriyor yoksa boş sayfamı gösteriyor ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yine anasayfa geliyor sanki giriş yapmamışım gibi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aynı sorun benim sitemdede var. girişe tıklıyorum tekrar kullanıcı adı ve şifre yazma yeri geliyor. Site : oyunpaylasimlari.10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
biraz geç yazdısyam özür diliyorum sitenize uygulama çıkkartım burdan indirin sonra telefonunuza atın.
Kod:
https://hotfile.com/dl/235131144/cb7ee1e/BeyinGucu.apk.html
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Exclamation 
geç olması önemli değil tşkler deniyeceğim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bunun başka bir yöntemi olmalı ripbyrustavi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-07-2013 Saat: 00:42)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bunun başka bir yöntemi olmalı ripbyrustavi.

bilmiyorum sanırım pluing var ama hatırlayamadım ? şimdilik uygulama sanırım tek çözüm
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben girebiliyorum. rahat. sıkıntı olmadığını umuyorum telefonunuz akıllı olan (android) mi yoksa ??
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yapılandırmada cokie ayarları bozdunuz mu normal pcde giriş yapabiliyormusunuz?
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
küçük ve büyük harflere dikkat et benimde öyle oluyor bazen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-07-2013 Saat: 00:59)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: yapılandırmada cokie ayarları bozdunuz mu normal pcde giriş yapabiliyormusunuz?

normal pc de giriş yapabiliyorum.Mobilde butün 10tl.net sitelerine giriş yapabiliyorum ancak kendi siteme giriş yapamıyorum.

Güncel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-07-2013 Saat: 01:20)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(21-07-2013 Saat: 00:59)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: yapılandırmada cokie ayarları bozdunuz mu normal pcde giriş yapabiliyormusunuz?

normal pc de giriş yapabiliyorum.Mobilde butün 10tl.net sitelerine giriş yapabiliyorum ancak kendi siteme giriş yapamıyorum.

Güncel.
o zaman kullandığınız cihazla alakalı bizim yapabileceğim bir şey yok yada temanızdaki ayarlardan olabilir varsayılan temayı değiştirin deneyin.
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-07-2013 Saat: 02:57)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(21-07-2013 Saat: 01:20)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Güncel.
o zaman kullandığınız cihazla alakalı bizim yapabileceğim bir şey yok yada temanızdaki ayarlardan olabilir varsayılan temayı değiştirin deneyin.

Yok hocam yine aynı. Sorununda aygıttan kaynaklandığini sanmıyorum. Çünkü destekte dahil bütün mybb forumlara giris yapabiliyorum.Sorun yaptığim bir hatadan kaynaklanıyor olabilir.Ama tam emin değilim.Bu sorunu çözmek lazım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet aynen telefonum android bu arada o uygulma clsmyr
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-07-2013 Saat: 05:27)xxcezoxx Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet aynen telefonum android bu arada o uygulma clsmyr
Uygulama ile olacak iş değil bu kardeş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben iphone 5,4 ve samsung s4,s3,s3 mini de denedim normal çalışıyor :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
header_guest
loginbox
gobutton
redirect

bu şablonlarda yaptığınız değişikliklerden olabilir.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-07-2013 Saat: 14:24)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: header_guest
loginbox
gobutton
redirect

bu şablonlarda yaptığınız değişikliklerden olabilir.

Default temadada aynı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Information 
onlarda hiç degisiklik yapmadım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App