Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tema kodlama yardım
Arkadaşlar ben mybb orjinal teması üzerinde biraz oyanama yaptım ama onun kodunu alamıyorum yetkililer benimle iletişime geçebilirmi özelden ama yapımını bılen varsa cevap olarak yazabılır.

İyi forumlar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Anlamadım açarmısın konuyu biraz ? hangi kod lazım ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dostum mesela sitede temalar var ve temaların kendı sıtemıze uyarlamak için xml kodları oluyor onları sitemize kopyalayarak sitemize uyarlayabiliyoruz ben o xml kodunu nasıl alıcam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temalar&Şablonlar'a Gel. Temanın Yanında Seçenekler Var > Temayı İndir

Yap. Oradan İndirip Yüklersin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-07-2013 Saat: 17:24)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Temalar&Şablonlar'a Gel. Temanın Yanında Seçenekler Var > Temayı İndir

Yap. Oradan İndirip Yüklersin

Teşekkür ederim şefim :) fakat bir önerim olucak onun için ayrı konu açma gereği duymadım önerim şu , destek.10tl.net sitemizde gercekten tema yapımı hakkında cok az bir bilgi var bunun daha kapsamlı hale gelmesi gerekiyor bence şu tema kodlayanlar bir el atsalar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dediğin Gibi Tema Kodlayanlardan Rica Edersen(örneğin Kyoya) Bu Konuda Yardımcı Olabilirler Sana.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şefim sadece ben degil eminim forumda birçok kişi istiyordur bunu ve aynı zamanda dışarıdan yeni üyelerin gelmesindede baya katkı sunar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema yapımı ile ilgili ayrı bir kategori açılsa tema yapımı ile ilgili bütün konular oraya toplanabilir destek forumunda; Tasarımınızı Düzenleyin,Forumunuzun görünüşünü yönetin ve Temalar şeklinde üç kategori var ve tema yapımı konuları üçüne de giriyor.
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema yapımı konularının biraraya toplanması daha faydalı olurdu bence
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
temalar bölümüne bir alt forum açarız yöneticiler birlik olup konuları araştırıp taşıyalım.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-07-2013 Saat: 02:06)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: temalar bölümüne bir alt forum açarız yöneticiler birlik olup konuları araştırıp taşıyalım.

çok iyi yaparsınız adminim bence zamanı geldı geçiyor bile forumada buyuk katkı sunacaktır eminim önerimi dikkate aldıgınız için teşekkür ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumu Açtım Yöneticiler Konuları Taşımaya Başlayabilir.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping