Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10TL.Net Seo Dersleri #1
Merhabalar . Kendim bildiğim kadarıyla sizlere 10tl.net Seo Derslerini göstereceğim. Seo arkadaşlar bence önemlidir. Sonuçta sitenizin Google'de çıkmasını sağlıyor.
Bir çok kişinin ise Seo'dan haberi yok . Sitenize Google gelir ama Google sitenize bişi yapmaz yapsada konularınız geç indexlenir.

İlk temel ders index şablonu düzenleme # 1 :

Benim şimdi anlattıklarım ve ilerde anlatacaklarım Seo seviyenizi +85 lere kadar çıkaracaktır . Normal bir 10tl.net sitesinin Seo seviyesi : 71'dir . Bence bu gayet düşük bir seviyede.
Gerekli Seo puanı her site için +80'dir. Tabi bu puanlama sitenizin özgün , alıntı olamayan sade yazılarınızada bağlı olacaktır.

1. Ders :

Title Ekleme :

Admin kp >> Şablon Still >> Şablonlar >> Kullandığınız Tema >> Ana Sayfa Şablonları'na ekleyeceğiz.

q7m98.png

Yukarıda resimde altı kırmızı çizgi ile çizdiğim yeri siliyoruz. Aşağıdaki kod ile değiştiriyoruz .

Bu Nedir ?
Sitenizin başlığı diyebiliriz. Bu kodu nasıl düzenlerseniz googlede öle cıkacaktır . Arama sonuçlarında mavi olaran başlık olan kısım olarak diyebiliriz. Bu kodun içeriği
çok uzun tutulmamalıdır. Aşağıdaki kodu sadece düzenleyiniz . Yoksa siteniz spam olarak gösterilecektir.

Kod:
<TITLE>Site İsmi , Site İçeriği ,   Site İçeriği  ,  Site İçeriği  </TITLE>

Description :

Sitenizin açıklamasıdır. </tittle> kodunun hemen yanına ekliyoruz yani </tittle><META ... gibi olacak. Bu kod da önemlidir. Google arama yapıldığı zaman açıklama olarak çıkmaktadır. Çok uzun tutulmamalıdır.

Kod:
<META NAME="description" CONTENT="Açılama " />

Kelimeler :

Anahtar kelimer adı üstünde sitenizin anahtarıdır. Sitenizle alakalı olmalıdır . Sitenizin içeriğiyle %100 alakalı olmalıdır. Çok uzun olmamalıdır 200 karekter uygundur. Sitenize siz kelime olarak Seo yazdınız diyelim . google de veritabınında kelimesi yada içeriği Seo'yla ilgili olan siteleri karşılarnına çıkaracaktır.

Sitenizin acıklama kodunun hemen yanına ekliyoruz . "/><Meta Name= .. gibi olmalıdır.

Kod:
<META NAME="keywords" CONTENT="Kelimeler" /><META NAME="Author" CONTENT="e mail" /><META NAME="Robots" CONTENT="INDEX" />

Şimdilik bu kadar . Sitenize Google gelmiyorsa site pingleme servislerinizden rss nizi pingletiniz. bu pingletmeler günlük 5 i geçmemelidir. Daha 4-5 ders daha var . Zamanla onlarıda ekleyeceğim.
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli Değil.
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teşşekürler yararlı :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
konu yanlış yerde doğru foruma taşıyın.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Taşındı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli değil . Sitelerinizde kullanıyorsanız ne mutlu bana.
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eyvllah Kardeşim Güzel Anlatım
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli değil
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tesekkur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli Değil.
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Anlatım için teşekkürler.

Ben yaptım ama googleye yazıyorum çıkmıyor yardımcı olurmusun ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-07-2013 Saat: 03:58)onur5867 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Anlatım için teşekkürler.

Ben yaptım ama googleye yazıyorum çıkmıyor yardımcı olurmusun ?

Hemen çıkmasını bekleme . Ben bir ay çalışma sonucu sitemi google 2. olarak çırkattım . Bu iş sabır ister.. Yazımın sonunu okursan . google nin gelmesi gerekli. bunun içinse site pingletme servislerini kullana bilirsiniz.
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Anlatım İçin Sağolun. Gerçekten Sabır Gerektiren Bir Şey Bu. Ancak Siten İyi Yerlere Gelecekse Bence 1 Ay yada 15 Gün Sana Fazla Gelmez.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne demiş atalarımız . Sabir olmadan aş olmaz.
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok değerli bir konu. Teşekkür ederim,eline koluna sağlık. Sık kullanılanlarda :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli değil.
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline Sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Teknolojik -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform