Tüm Destek Forumun Kuralları Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]
İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Daha ayrıntılı açıklar mısınız?
Yaptım oldu ama hem üstte göründü hem de anasayfada ki altta kaldı.
Yani anasayfada iki tane oldu. Bir de üste gelen tam çıkmadı. Butonda gönder falan yok.
Bunun tam kodunu verirseniz sevinirim.:)
Yani anasayfada iki tane oldu. Bir de üste gelen tam çıkmadı. Butonda gönder falan yok.
indexte kaç tane sohbet kodu war?
Tüm Destek Forumun Kuralları Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]
İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
indexte kaç tane sohbet kodu war?
Şablon stil-şablonlar-genel şablonlar-mysb_shoutbox= bunu kopyaladım ve header şablonların altına yapıştırdım.
Böyle yapıncada alttaki çalışmıyor. Üstteki çalışıyor ama butonda yazı yazmıyor ve gülümsemeler, yan pencerede aç falan demiyor.