Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu Site Hangi Programı Kullanıyor ?
Merhaba arkadaşlar başlıktada dediğim gibi ;

Kod:
http://forumbilisim.10tl.net/

Adlı sitede hangi bot programı kullanılıyor, 700-800 arası devamlı bot atılıyor, ve hiç lag & loss göremiyorum, ayrıca trafikte yemiyor herhalde, bunu verene (gerçekten) hergün verebildiğim kadar +rep vericem...

Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler, iyi forumlar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aa benim site. Bu arada reklam için teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bnde O Progam Var Kardeş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hiç bu işlere bulaşmayın derim. Yakında siteniz google tarafından banlanabilir.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2013 Saat: 00:11)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hiç bu işlere bulaşmayın derim. Yakında siteniz google tarafından banlanabilir.

İnşallah
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet Ben Sadece Biliyorum Kullanmıyorum Bende Var İsterse Veririm
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
host-trackerde bot kasıyor.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2013 Saat: 00:15)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: host-trackerde bot kasıyor.
Yanlış düşünce..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben bu da kasıo dedim.
kesin bu demedim.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yabancı Bi Progam Ve 3 Forumda Paylaşılmış Ve 10.000 Kadar Çıkar Ben 1 Günde Yaptım Heryerde Yok
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2013 Saat: 00:19)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben bu da kasıo dedim.
kesin bu demedim.

De ayrı yazılır öyle ise.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ö.m ile ulaş bana verim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2013 Saat: 00:06)Marques Nickli Kullanıcıdan Alıntı: aa benim site. Bu arada reklam için teşekkürler..

Evet, botlu siteninde reklamını yapıyorum tabi haklısın :D

Sen bu kafayla gidersen banlanırsın merak etme...

Konu Hala Güncel...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel..!!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sandbox etkisi yaratacak bu yaptığı program ban yicek dewam ederse googledan ve diğer arama motorlarından :D
Sahte Hit Yapmak Sitenizi Yükseltceğini Sanımıyorum Sadece Görünüş Olur.Gerçek Useriniz Olmaz.Bu da aslında bir işe Yaramaz.Ama Tehlikesiz Hit İsteyenler İçin.Hit Yapmak İçin Siteler War Onları Kullanın Az Giriş Olur Belki Ama Tehlikesizdir.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-03-2013 Saat: 16:39)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sandbox etkisi yaratacak bu yaptığı program ban yicek dewam ederse googledan ve diğer arama motorlarından :D
Sahte Hit Yapmak Sitenizi Yükseltceğini Sanımıyorum Sadece Görünüş Olur.Gerçek Useriniz Olmaz.Bu da aslında bir işe Yaramaz.Ama Tehlikesiz Hit İsteyenler İçin.Hit Yapmak İçin Siteler War Onları Kullanın Az Giriş Olur Belki Ama Tehlikesizdir.

Amacım @Marques gibi 700-800 tane atmak değil, site kasmak içinde değil, başkalarına "bu siteye çok giriyorlar demek birşey varki giriyorlar" havası vermek için istiyorum, ayrıca dediğini sitelerde belirli sayılarda atıyor, kendiniz ayarlamayamıyorsunuz :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar Geçende Bot Kulanmadan 360 Ziyaretçi Oldu Şaşırdım Nasıl Oluyor Bi Sölermisiniz ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-03-2013 Saat: 16:51)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Geçende Bot Kulanmadan 360 Ziyaretçi Oldu Şaşırdım Nasıl Oluyor Bi Sölermisiniz ?

Attıkları botta bile keramet yok, nasıl bot atıyorlarsa artık :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping