Ben forumumda konu oluştururken video eklemek istiyorum yani paylaşımda video olucak yani video eklentisi olucak nasıl yapılıyo bi yardım edermisiniz?
Konuya video ekleme!
|
24-07-2011 Saat: 02:20
Sanırım Bir Eklentiyle Oluyor Bende Film Sitesi Açicam Yapamiyorum Güncel ! Arkadaşlar Yardımcı Olurmusunz ?
24-07-2011 Saat: 06:10
(Son Düzenleme: 24-07-2011 Saat: 06:12, Düzenleyen: kaRanLık-61.)
Aldığınız sitenin embed kodunu alıp konuya yapıştırın.Video sitenizde gorunecektir.Yada bir tane videoupload sitesine filminizi yada videonuzu yükleyin ordan embed kodunu alın sitenize yapıştırın.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
24-07-2011 Saat: 21:06
Düz yapıştırıyomuyuz sadece
24-07-2011 Saat: 21:28
Admin kpden pluginler Auto media aktif et ayarlara dön auto media ayarlarını yap.
24-07-2011 Saat: 22:36
25-07-2011 Saat: 04:01
(Son Düzenleme: 25-07-2011 Saat: 04:07, Düzenleyen: kaRanLık-61.)
Admin KP --> Yapılandırma --> Pluginler(Solda Menüde) --> Auto Media (1.1.9, automedia.php)
Aktifleştir. Admin KP --> Yapılandırma --> Auto Media Global --> 1 --> Evet 2 --> Evet 3 --> 0 4 --> 0 5 --> Hayır 6 --> Hayır 7 --> 0 8 --> 0 9 --> Hayır 10 --> Kimler kullanabileceğini siz seçin. 11 ,12 ---> Sitenizde videoların çözünürlüğünü ayarlıcaksınız. Admin KP --> Yapılandırma --> Auto Media Sites --> Burdakilerin tümüne ewet yap.Tamamdır. Resimde bakabilirsin; ![]() Desteklediği Video Paylaşım Siteleri : # Youtube (and YT Playlist Videos) # Dailymotion # Google Videos # MyVideo # Veoh # Clipfish # Vimeo # Metacafe # Photobucket Videos # Divshare Video + Audio # Myspace Videos # Megavideo # Yahoo Videos # Streetfire # Sevenload # Facebook Videos # Last.fm Music # Guba # Clipshack # TwitVid (Twitter) # Brightcove # Clipjunkie # Tudou # MP3 Audio # FLV Flashvideo # SWF Flash # MP4 Video # DivX Video # AVI Video # MOV Quicktime Videos # RM/RAM Real Media # WMV/WMA Windows Media # MPG/MPEG Video
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi