https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
admin Paneliden Atıo
Arkadaşlar AdminKp Tıklıyorum Şifre İle İD Girdio Giriyorum Oturumu Aç'a Tıklıyorum ADMİN KONTROL PANELİNE GİRİO SONRA ŞABLON & STİL'A VEYA BAŞKA BİR YERETIKLIYORUM YİNE ADMİN KP GİRİŞ YERİNE GELİO İD İLE ŞİFRE YERİ CIKIYOR YARDIM PLS
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Templates silmiş olabilirsiniz temanın.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tarayıcadan kaynaklanan bir durum Google Chrome öneriyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
chorme kullanıyorumm ztn
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başka tarayıcılar dene istersen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tarayıcıyla ilgisi yok, forumunuzun ayarlarından çerez (cookies) ayarlarıyla oynamışsanız bozulmuştur.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben bir 10tlnet sitesine kayıt oldum internet explorer ile giriş yapıyordum başarıla diodu ama geri giriş yapak zorunda kalıyordum arkadaş bana mozilladan gir dedi ordan girdim başarılı dedi tekrar giriş yeri gelmedi yani mozilladan girebiliyordum sadece
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Modemine bir reset at ve yeniden yapılandır oyle dene sanırım sorun düzelecektir.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping