https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
benim forumda admin lik sorunu war acill !!!!
Sad 
ben yanlişlikla adminligi kaybettim örnek kemal92 deye kullanici actim ve ona super matedorluk werdim ve kendi adminlikten cikip ona girdim ve admin panal giricekmi diyi baktim ve lasbyastle adminliğini registered yaptin yani kayitli olsun dedim on sonra kemal92 düzeltmek icin register yaptim ve adminlik kaybettim düzeltme şans im warmi ???
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1.si bn senin anlatın olayı anlayamadım daha anlaşılır yazarsan yardımcı oluruz.2.si bu aynı konuyu bir kaç bolumu açıp durmuşsun flood yapma lütfen.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben normalde hata yaptim şimdi dedimki örnek kemal92 de üye actim ve ona süper mndluk werdim bakiyim yani birisine werdimmi admin kp giricekmi diye ondan sonra baktim giriyor yanlişla kendi adminlik yazan yere registered yazan yere tikladim onu ne oldunu bilmiyorum ve bu kemal92 hesapbi da normal mndluk werdim ve adminlik gidi
normalde admin olan lasbyastle ydi

??? :(((
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yine anlayamadım tam olarak ama birine gorev veririken
Birincil Kullanıcı Grubu gorevlerini wer. yoksa tam olarak gorev verilmiş olmaz.Kullanıcı Grubunu Göster burayı değiştirme istesen ek kullanıcı grubu ekleyebilirsin.Kolay gelsin..:)
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping