Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Forumun görünüşü ile ilgili olduğu için buranın uygun oldğunu düşündüm.
Bazı üyeler seçtikleri tema nedeniyle logo koyamıyor. Genelde logoyu:
Bu şekilde koyarız. Ama bazı temalar da bu yöntem işe yaramaz. Bu gibi durumlarda temaya ait şablonlardan bir şeyler yapmamız gerekir:
Umarım yaralı ve yerinde bir konu olmuştur.
Yukarıda bahsettim konu nedeniyle bir çok üye tekrar tekrar konu açıyor ve bu forum kirliliğine yol açıyor. Bunun önlenmesi amacıyla konu açmadan önce arama yaptırıp bu konuya baktığınız için teşekkür ederim.
[/b]
Bazı üyeler seçtikleri tema nedeniyle logo koyamıyor. Genelde logoyu:
(09-06-2011 Saat: 20:44)torquay Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin KP>>>Şablon ve Stil>>>Temanızı Seçin>>>Forum Logosu'nun olduğu yere upload ettiğiniz resmin linkini atın.Kaydedin.
Bu şekilde koyarız. Ama bazı temalar da bu yöntem işe yaramaz. Bu gibi durumlarda temaya ait şablonlardan bir şeyler yapmamız gerekir:
(09-06-2011 Saat: 21:03)AloneBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [b]Şablon & Stil > Şablonlar > Ysnkmbl Theme Templates > Header Şablonlar > header ↓
bul:
yerine istediğiniz logo linkini yazın ve kaydedin.Kod:images/orange/headers/logo.jpg
İyi forumlar.
Umarım yaralı ve yerinde bir konu olmuştur.
Yukarıda bahsettim konu nedeniyle bir çok üye tekrar tekrar konu açıyor ve bu forum kirliliğine yol açıyor. Bunun önlenmesi amacıyla konu açmadan önce arama yaptırıp bu konuya baktığınız için teşekkür ederim.