https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gri Forum Rankları
Hepsi bana aittir. Şuan kendi forumumda kullanıyorum. Çok şirin ve hoş gözüküyor.

bannedvy.png
coadminu.png
denememod.png
grafiker.png
modwb.png
smodr.png
43283535.png
adminvh.png

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş, eline sağlık :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok cicili :) Emeğine sağlık.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yüklenen sitede sorun var. Resimleri upload ederken tinypic.com 'a yükleyin. Hem uzun süreli durur hem sorun çıkmaz :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Resim linklerini yeniledim. Teşekkür ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Resimleri dün bn goruyodum:D
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-06-2011 Saat: 21:07)kaRanLik-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Resimleri dün bn goruyodum:D

Dün görsen link yenilenmeseydi belki bugün göremezdin. ImageShack sitesi resimlerin linklerini aldıktan bir zaman sonra göstermiyor. Nedeni? Kayıtlı olmamızdır.

Ayrıca, eski resimlerin linklerini siteye kayıt etmeyince de resimleri göstermiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping