Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Like System
Repi buldum ama ındırdım ne yapıcam bılmıyorum? yardım edersenız sevinirim

Link http://mods.mybb.com/download/thank-you-like-system
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
like system'i neden indiyosun ki teşekkür eklentisi pluginglerde yok mu aktif et ama aktifse gelmiyorsa temadan kaynaklanıyordur
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-10-2012 Saat: 09:58)Emre12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: like system'i neden indiyosun ki teşekkür eklentisi pluginglerde yok mu aktif et ama aktifse gelmiyorsa temadan kaynaklanıyordur

Teşekkür ve rep ayrı şeyler dostum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-10-2012 Saat: 10:02)ExpLor3r Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-10-2012 Saat: 09:58)Emre12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: like system'i neden indiyosun ki teşekkür eklentisi pluginglerde yok mu aktif et ama aktifse gelmiyorsa temadan kaynaklanıyordur

Teşekkür ve rep ayrı şeyler dostum :)

Teşekkür eklentisi diyor rep ve teşekkür eklentisi ayrı butonlar değilmi ya
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Değil bu yuzden bunu yuklemek ıstıyorum.

yardım edin ya.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bak Kardeşim.

Admin Kp > Sol Menüdeki Hızlı erişim yazan yerin altında : Pluginler (pluginleri açmak için Yapılandırma yerine girip sol menüden seçebilirsin oda olur diğer dediğimde olur > Gelişmiş Ödül Sistemi Aktif et > Sonra Teşekkür eklentisini aktif et

Kısaca :
Admin Kp > Pluginler > Teşekkür Eklentisi Aktifleştir > Gelişmiş ödül sistemini de aktifleştir > SON :)

Ve teşekkür değilde Rep sistemini arıyorsan ;

Admin Kp > Yapılandırma > Karma Sistemi > Aktif Olsun Mu sorusuna evet cevabını ver aktif..Diğer ayarlamalar için de ordan bak
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya olmadı :(

http://dieforum.10tl.net/ bende belki gozukmuyor olabilir girsene bi siteye?

Beyler Yardım !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür de Rep de görünüyor kardeşim bende..
Ama teşekkür butonunun linki kırık onu düzelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin KP --> YApılandırma --> Pluginler --> Thank You/Like System (1.3.1)aktifleştirin.
Admin KP --> YApılandırma --> Thank You/Like System buradan ayarlarını yapın ve kaydetin.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping