18-09-2012 Saat: 17:08
Bu resimde postbitimde kullanıcı adım gri gözüğküyor evet bunu ayarlayabiliyorum ama şimdi soruma geliyorum.
Hani orda gri yazıyo ya onu mor, yeşil,turuncu,turkuvaz vs. nasıl ekleyebilirim?
[Yardim Talebi] Bir baksanız o.O
|
18-09-2012 Saat: 17:08
Bu resimde postbitimde kullanıcı adım gri gözüğküyor evet bunu ayarlayabiliyorum ama şimdi soruma geliyorum. Hani orda gri yazıyo ya onu mor, yeşil,turuncu,turkuvaz vs. nasıl ekleyebilirim?
18-09-2012 Saat: 17:13
kodda grey diye bir kod varsa renklerin ingilizcesiyle değiştireceksiniz. Örn: mor-purple, turuncu-orange, kırmızı-red gibi.
renk kodu varsa istediğiniz renki buradan seçip yanda çıkan kod ile değiştireceksiniz.
18-09-2012 Saat: 17:15
(18-09-2012 Saat: 17:13)Tunis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: kodda grey diye bir kod varsa renklerin ingilizcesiyle değiştireceksiniz. Örn: mor-purple, turuncu-orange, kırmızı-red gibi. o zaman ben yanlış yaptım kodlar vardı bazıalrında onlara ingilizcelerini yazmıştım :D soalun
18-09-2012 Saat: 17:18
Önemli değil. Yapamadıysanız bana Admin KP > Kullanıcılar & Gruplar > Gruplar > admin > Kullanıcı adı stili yazan yerdeki kodu verin ve yanında da yapmak isteiğiniz rengi verin ben düzenleyeyim
18-09-2012 Saat: 17:30
(18-09-2012 Saat: 17:18)Tunis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Önemli değil. Yapamadıysanız bana Admin KP > Kullanıcılar & Gruplar > Gruplar > admin > Kullanıcı adı stili yazan yerdeki kodu verin ve yanında da yapmak isteiğiniz rengi verin ben düzenleyeyim Saol ihtiyacım yok biliyodum zaten de renk kodlarıyla alakalı olduğunu bilmiyodum saol yine. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|