Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Bir baksanız o.O
d595b.jpg

Bu resimde postbitimde kullanıcı adım gri gözüğküyor evet bunu ayarlayabiliyorum ama şimdi soruma geliyorum.

Hani orda gri yazıyo ya onu mor, yeşil,turuncu,turkuvaz vs. nasıl ekleyebilirim?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kodda grey diye bir kod varsa renklerin ingilizcesiyle değiştireceksiniz. Örn: mor-purple, turuncu-orange, kırmızı-red gibi.

renk kodu varsa istediğiniz renki buradan seçip yanda çıkan kod ile değiştireceksiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-09-2012 Saat: 17:13)Tunis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: kodda grey diye bir kod varsa renklerin ingilizcesiyle değiştireceksiniz. Örn: mor-purple, turuncu-orange, kırmızı-red gibi.

renk kodu varsa istediğiniz renki buradan seçip yanda çıkan kod ile değiştireceksiniz.

o zaman ben yanlış yaptım kodlar vardı bazıalrında onlara ingilizcelerini yazmıştım :D soalun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli değil. Yapamadıysanız bana Admin KP > Kullanıcılar & Gruplar > Gruplar > admin > Kullanıcı adı stili yazan yerdeki kodu verin ve yanında da yapmak isteiğiniz rengi verin ben düzenleyeyim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-09-2012 Saat: 17:18)Tunis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Önemli değil. Yapamadıysanız bana Admin KP > Kullanıcılar & Gruplar > Gruplar > admin > Kullanıcı adı stili yazan yerdeki kodu verin ve yanında da yapmak isteiğiniz rengi verin ben düzenleyeyim

Saol ihtiyacım yok biliyodum zaten de renk kodlarıyla alakalı olduğunu bilmiyodum saol yine.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping