Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
site
Heart 
admin bu siteyi adam myql la yapmış seiz bi bakın www.forumhackwolfteam.10tl.net adam bu forumu nasıl yapıyo bende yapcam yardım myql bilgilerimi nasıl alırım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bu normal bir 10tl.net sitesi :) bunda birşey yokki :D blackstar teması ve kategori iconlarını düzenlemiş yazılara gölge vermiş çok basit birşey forumda arama yaparsan çok rahat bir şekilde bulabilirsin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
nasıl yani benim site budur nasıl yapcam

www.hileyerifrm1.10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2012 Saat: 09:50)elfida41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: admin bu siteyi adam myql la yapmış seiz bi bakın www.forumhackwolfteam.10tl.net adam bu forumu nasıl yapıyo bende yapcam yardım myql bilgilerimi nasıl alırım
Mysql nerden çıkardın onun alakası yok.Sadece blackstar temasını yüklemiş ve her kategori ayrı ayrı ikon vermiş bu yaptığı ikiside forumumuzda mevcut arama yapın rahatlıkla bulabilirsiniz.
Ayrı Tema Yüklemeyi bilmiyorsanız;
10TL.NET Tema Yükleme
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Böyle Gereksiz Konular Açmayın Lütfen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping