https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
On Off Offlockikonlari Degistirme
Arkadaslar ben Karanlik-61 adminimin konusunda yola cikarak yapmayi denedim olmadi. bana daha ayrintili anlatabilecek olan var mi ? Her seyi dogru yaptigima eminim ama olmadigina gore yapmiyorum demek ki lutfen yardim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Resimlerin uzantısını değiştirdiniz mi ? Kodlardaki .png ya da .gif e dikkat edin.
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet degistirdim ama olmadi her turlu denedim :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şu yüzden de olabilr. Diyelim ki .gif resminizi photobucket e attınız ama photobucket onu bazen .gif olarak değilde .png olarak alıyor. Onu kontrol edin. Photobucket deki resimlerin uzantılarına bakın. Bir de

- Resimlerin hepsi aynı uzantı da olmak zorunda.
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site Adresinizi verin sorunun ne oldunu anlamaya çalışalım.Birde code taglar için photobucket hesabınızı werin.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site adresinizi verir iseniz daha iyi yardımcı oluruz.
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-09-2012 Saat: 19:07)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şu yüzden de olabilr. Diyelim ki .gif resminizi photobucket e attınız ama photobucket onu bazen .gif olarak değilde .png olarak alıyor. Onu kontrol edin. Photobucket deki resimlerin uzantılarına bakın. Bir de

- Resimlerin hepsi aynı uzantı da olmak zorunda.

Hepsi yerli yerinde gif degil zaten png olarak yukledim. adlarinda da bir sorun yok. on.png seklinde degil. direk on seklinde mesela.

Adminim site linkim: http://radyohp.10tl.net/index.php (kendi temami yapiyorum da gorunus de o yuzden oyle) Photobucket kullanici adim: tunis3 albumum de bu: http://s1243.photobucket.com/albums/gg554/tunis3/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
konudaki değişikleri yapmamışsınız ki konudaki gibi bir değişiklik yapın hatanızı eksik neyse gorelim.

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=8624
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Pardon adminim ben direk degisiklik nyapmadan istediniz sandim. degisiklik yaptim bu sekilde: http://s1243.photobucket.com/albums/gg554/tunis3
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-09-2012 Saat: 20:16)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: konudaki değişikleri yapmamışsınız ki konudaki gibi bir değişiklik yapın hatanızı eksik neyse gorelim.

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=8624

Ben size özel mesaj ile ulaşacağım teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-09-2012 Saat: 22:02)Tunis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Pardon adminim ben direk degisiklik nyapmadan istediniz sandim. degisiklik yaptim bu sekilde: http://s1243.photobucket.com/albums/gg554/tunis3
Hala yapmamışsınız?
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herhalde sorun degistirme meselesinde adminim. Degistirilmis halini verebilir misiniz bana ? ben kodlarin arasina eklerim. Ayrica simdi baktim resimlerimin adi orn: on-2.png bu bir sorun teskil eder mi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bölüyorum arkadaşlar çok özür dilerim. admin bey birde o paylaştığınız konuya bakar mısınız bende orada anlattım sorunumu?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-09-2012 Saat: 22:22)Tunis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herhalde sorun degistirme meselesinde adminim. Degistirilmis halini verebilir misiniz bana ? ben kodlarin arasina eklerim. Ayrica simdi baktim resimlerimin adi orn: on-2.png bu bir sorun teskil eder mi ?
Teşkil eder.resim isimleri 2,3,4,5 diye forum id noları olacak.artı kullandın link resimlerin direklinkinden alacaksınız konuyu tam anlamıyla okuyun.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-09-2012 Saat: 22:25)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bölüyorum arkadaşlar çok özür dilerim. admin bey birde o paylaştığınız konuya bakar mısınız bende orada anlattım sorunumu?
Zaten Cevap Wermişim;

Cevabım
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ama ben her kategori icin ayri olani demiyorum. sabit olani, hepsi icin gecerli olan. Bunun icin halihazirda bir videolu anlatim falan varsa o da olur. Ama cidden yapamadim. Ugrastim ama olmadi. Yoksa sizi boyle mesgul etmezdim. Gercekten. :/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-09-2012 Saat: 22:41)Tunis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ama ben her kategori icin ayri olani demiyorum. sabit olani, hepsi icin gecerli olan. Bunun icin halihazirda bir videolu anlatim falan varsa o da olur. Ama cidden yapamadim. Ugrastim ama olmadi. Yoksa sizi boyle mesgul etmezdim. Gercekten. :/

o zamanda isimlerini fid numarası yerine on off offlock yapın ,
on > yeni mesaj var
Off > yeni mesaj yok
offlock > kilitli bölüm
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Oldu biraz kurcaladiktan sonra. sablon temaya baglanmamis megersem :D Cok saolun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping