Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acil Yardıııım !! :(((
Arkadaşlar 1-2 sorunum var mybbden çok iyi anlayan biri mesaj atabilirmi lütfen :(
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İçerikĞini Yazarsanız Sorunu Çözebilriz Demi
Arkadasım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
1. Konu iconlarını değiştiremiyorum. Konuyu okudum ama anlamadım yani yapamıyorum.

2. Yeni kaydolan üyeler neden Kayıtlı olarak gözüküyor ? Kullanıcı başlıklarını yaptım ama hala gruplardaki Kayıtlı olarak gözüküyor.

3. Yeni kaydolan üyelere avatar yok resmini nasıl yapabilirim ?

(27-07-2012 Saat: 00:04)MDs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşım özel mesajdan yollasana hep konu açıyorsun post post!

Özelden yolladığım mesajlara kimse bakmıyor !? Post kasmak umrumda değil adminler düşürsün yeterki forumumu istediğim gibi yapabiliym
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-07-2012 Saat: 00:07)MDs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ozaman araştır! Bu forum da kurallara uy!

Araştırdım! Buldumda ama beceremedim uğraştım ama yapamıyorum. O yüzden böyle konular açıp yardım istiyorum! Herkez MyBB'de PRO olarak doğmadıya! Çokta meraklıydım ben post kasmaya. Mesaj sayısı falan umrumda değil. Burda yardımcı olursunuz diye üyelik açıyorum sizin verdiğiniz tepkiye bak.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu İşlere Nyan BAKAR Post Onun İşi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tamam Nyan'a söyler postumu düşürtürürüm ne kadar meraklıymışsınız posta.

Yardım edicek yok mu ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-07-2012 Saat: 00:07)MDs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ozaman araştır! Bu forum da kurallara uy!

Araştır demek yerine konu linki verebilirsiniz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
1. ve 3. sorunumun çözümünü araştırdım buldum ama yapamadım. TeamViewerden veya forumda admin alsam yapsanız fena mı olur ?

2. sorunumun çözümünü bulamadım ve çıldırmak üzereyim :(
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sorununu konuya eklersen sevinirim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-07-2012 Saat: 00:28)Nyan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sorununu konuya eklersen sevinirim.

(27-07-2012 Saat: 00:04)SemihAkcaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1. Konu iconlarını değiştiremiyorum. Konuyu okudum ama anlamadım yani yapamıyorum.

2. Yeni kaydolan üyeler neden Kayıtlı olarak gözüküyor ? Kullanıcı başlıklarını yaptım ama hala gruplardaki Kayıtlı olarak gözüküyor.

тнє נσкєяs'in yorumundan sonra eklemiştim zaten

UP UP UP
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-07-2012 Saat: 00:31)SemihAkcaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(27-07-2012 Saat: 00:28)Nyan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sorununu konuya eklersen sevinirim.

(27-07-2012 Saat: 00:04)SemihAkcaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1. Konu iconlarını değiştiremiyorum. Konuyu okudum ama anlamadım yani yapamıyorum.

тнє נσкєяs'in yorumundan sonra eklemiştim zaten

UP UP UP

Pluginlerden default pluginini aktifleştirin. Sonra

Yapılandırma --> Ayarlar --> Default profil --> Burdan hangi resim olduğunu ayarlarsınız. Bir de bu plugin açtıktan sonra üye olan kişilerde çalışır. Eski üyelerin avatarı değişmez.

Ne demek istediğinizi anlamadım. Biraz daha açık yazar mısınız ?
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
DeLToNMoRe sağolsun teamdan girdi hepsini halletti teşekkürler arkadaşlar :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Çözüldüğüne Göre Konu Kilit
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 13 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping