Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Önemli Sorum-Lütfen Cevap Verin !
Arkadaşlar önemli bir sorum olacak benim forumumda bir üye "5" mesajı geçtikten sonra kullanıcı başlığı değişiyor."20" mesajı geçince de değişiyor.Seviye seviye sorunsuz olarak ayarladığım şekilde gidiyor ama birisini moderatör,yönetici,admin vb. yapınca,mesela moderatör yaptım dielim.Kullanıcı başlığı "Moderatör" olarak kalıyor.Ne kadar mesaj yazsa da değişmiyor.Ama normal "Üye" yapınca gayet normal ilerliyor.
Bir kişi moderatörse ama daha sadece 1 mesaj yazmışsa 1 yıldızı olmasını istiyorum ve 1.seviyedeki kullanıcı başlığının görünmesini istiyorum.Nasıl yaparım ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-07-2012 Saat: 01:25)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar önemli bir sorum olacak benim forumumda bir üye "5" mesajı geçtikten sonra kullanıcı başlığı değişiyor."20" mesajı geçince de değişiyor.Seviye seviye sorunsuz olarak ayarladığım şekilde gidiyor ama birisini moderatör,yönetici,admin vb. yapınca,mesela moderatör yaptım dielim.Kullanıcı başlığı "Moderatör" olarak kalıyor.Ne kadar mesaj yazsa da değişmiyor.Ama normal "Üye" yapınca gayet normal ilerliyor.
Bir kişi moderatörse ama daha sadece 1 mesaj yazmışsa 1 yıldızı olmasını istiyorum ve 1.seviyedeki kullanıcı başlığının görünmesini istiyorum.Nasıl yaparım ?

Çünkü Mod sabit kalıyor 20 mesaj yazınca subu olmaz sen kendin onu admın kpden ayarlıyacaksın
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-07-2012 Saat: 01:27)DeLToNMoRe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(26-07-2012 Saat: 01:25)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar önemli bir sorum olacak benim forumumda bir üye "5" mesajı geçtikten sonra kullanıcı başlığı değişiyor."20" mesajı geçince de değişiyor.Seviye seviye sorunsuz olarak ayarladığım şekilde gidiyor ama birisini moderatör,yönetici,admin vb. yapınca,mesela moderatör yaptım dielim.Kullanıcı başlığı "Moderatör" olarak kalıyor.Ne kadar mesaj yazsa da değişmiyor.Ama normal "Üye" yapınca gayet normal ilerliyor.

Çünkü Mod sabit kalıyor 20 mesaj yazınca subu olmaz sen kendin onu admın kpden ayarlıyacaksın

Sabit kalmasını nasıl engellerim ??
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-07-2012 Saat: 01:31)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(26-07-2012 Saat: 01:27)DeLToNMoRe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Sabit kalmasını nasıl engellerim ??
Engellenmez elle yapılır
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Resim ile bir sorunum yok kullanıcı başlığı her grupta değişebilsin istiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping