Forum genelinde bir hayli artan kavgalardan artık gına geldi. Bundan bir forum üyesi olarak çok rahatsızım. Bu yazılanları özel mesaj atarak da yapabilirdim. Fakat öyle yapmayacağım, sayın@admin nickli admin biran önce Forumdaki yönetim kadrosunu terhis edilmesi gerekmektedir. Neredeyse bütün yönetim üyelerinin üzülerek söylemek zorundayım ki, bu kavgalarda payı vardır. Aklı olan yazıyor. Bu kavgaların sona ermesi için kavgayı başlatan forum üyelerinin ve forum yetkililerin bulunup banlamasını ve kavga konularının kilitlenip kapatılmasını talep ediyorum. Ayrıca başkası uğruna yönetimden istifa edenleri yönetime alınmaması gerekmektedir. Sürekli çıkan bu kavgalar aktif üyelere zarar vermektedir. Derhal bu olaylar karşında forumda olağanüstü hal alınıp, gerekenin yapılması gerekmektedir.
Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim. @admin
Not: Bu konunun altında kavga edilmesini istemiyorum. O yüzden bu konuyu gören yetkili konuyu kapalı tutsun.
Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim. @admin
Not: Bu konunun altında kavga edilmesini istemiyorum. O yüzden bu konuyu gören yetkili konuyu kapalı tutsun.
Değer verdiğim İnsanlar :
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten
Eski Günler Eski Maziler #2015
#GünümüzünSorunuEGOİZM
ASiPaTRoN