https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arayüz Tasarımım
Merhabalar, arayüz tasarımı üzerinde çalışıyordum birkaç gündür. Gerçi arada baya değişiklikler oldu gerçekten. Örneğin tasarımın esas amacı bu şekilde değildi. Blog tarzı olacaktı. Konuların olduğu kısım vs olacaktı fakat pek uyumlu olmadı diyebilirim ya da ben yapamadım. Artı eksi yönlerini güzel bir şekilde yorumlarsanız sevinirim.

Kod:
https://www.behance.net/gallery/63957333/Interface-Design
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
1
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sizi buralarda görmek güzel. Elinize sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Elinize sağlık hocam :) Genel olarak güzel fakat bazı ayrıntıları göz ardı edilmiş gibi. ( Bazı yazıların beyaz zeminde okunmaması gibi vs. ) Menü kısmında da ufak bir küçültme hoş olacaktır hocam.
+ Klasik temalardan ayıran bir özelliği olmalı temanın, yaratıcı gözükürse çok daha güzel olur :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-04-2018 Saat: 00:52)leojely Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sizi buralarda görmek güzel. Elinize sağlık

(03-04-2018 Saat: 00:54)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Elinize sağlık hocam :) Genel olarak güzel fakat bazı ayrıntıları göz ardı edilmiş gibi. ( Bazı yazıların beyaz zeminde okunmaması gibi vs. ) Menü kısmında da ufak bir küçültme hoş olacaktır hocam.
+ Klasik temalardan ayıran bir özelliği olmalı temanın, yaratıcı gözükürse çok daha güzel olur :)

Yorumlarınız için teşekkürler :)
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet güzel gidiyor, elinize sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Slider klasik haber blogu sliderı gibi durmuş onun dışında farklı bir havası var elinize sağlık
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beğendim, elinize sağlık hocam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Elinize Sağlık Hocam , Gayet güzel..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben pek beğenmedim , geliştirilebilir.
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-04-2018 Saat: 01:19)TheFaTher Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gayet güzel gidiyor, elinize sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-04-2018 Saat: 01:19)Mika Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gayet güzel gidiyor, elinize sağlık.

(03-04-2018 Saat: 02:03)Escobar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Beğendim, elinize sağlık hocam.

(03-04-2018 Saat: 09:41)#Lykia Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Elinize Sağlık Hocam , Gayet güzel..

(03-04-2018 Saat: 15:29)Papilion Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-04-2018 Saat: 01:19)TheFaTher Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gayet güzel gidiyor, elinize sağlık.

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

(03-04-2018 Saat: 01:35)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Slider klasik haber blogu sliderı gibi durmuş onun dışında farklı bir havası var elinize sağlık

Teşekkürler. O kısım evet slider havası kattı. Farklı tarzda bir slider olabilirdi.

(03-04-2018 Saat: 14:54)Murat#Baykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben pek beğenmedim , geliştirilebilir.

Beğenmediğiniz kısımları belirtebilirseniz daha faydalı olacaktır. Yorumunuz için teşekkürler.

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet güzel gidiyor, elinize sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet hoş ve etkileyici olmuş ancak resimlere hafiften kontur efekti vererek daha hoş hale getirebilirsin.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping