Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wallpaper Çalışma.
wallpaper-2015_111528356_269.jpgERXv79.jpg
İlk hali üstteki ve benimki bu alttaki pek çok şey yapmadım isim yazdım doygunluk parlaklık efektler ve isim bukadar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Orijinal halini görebilir miyiz?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(02-09-2017 Saat: 01:42)Kyb£L£ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Orijinal halini görebilir miyiz?

Paylaşıldı çok bişey yapmadım konuda dediğim gibi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Baran yazı fontunu değişseydin bari . Pek degisim goremedim biraz daha efekt eklemelisin.
yaratıldım şimdi ne yapıcam ben
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bayağı değişim var elinize sağlık...
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(02-09-2017 Saat: 03:34)Ainsworth Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bayağı değişim var elinize sağlık...

Hayretler içerisindeyim ben de çaktırma :D
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu da benden olsun, karanlık yaptım. Pek iyi değilimdir. :)
https://i.hizliresim.com/OLGW6P.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güzel yapmışsın Baran gelişme var

yalnız yazıyı katmanların en üstüne koy ki dolgunluk yazıyı etkilemesin^^
PGM
Teşekkür verenler:
Brz tn ve dygnlk değiştim. Yormlar beklyrm hocalarım.
PGM
Teşekkür verenler:
(02-09-2017 Saat: 12:06)yusufkoc Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Brz tn ve dygnlk değiştim. Yormlar beklyrm hocalarım.

Kod:
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=17673
Karşınızdakini küçük düşürdüğünün farkında mısınız?Grafik işlerine yeni başlarken ben ton/doygunluğu bile bilmiyordum.Şimdi senin gelip de böyle bir yorum yapmanın anlamı yok.Sözlü uyarıyorum
,tekrarında uyarı puanı vereceğim.
@yusufkoc
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(02-09-2017 Saat: 12:06)yusufkoc Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Brz tn ve dygnlk değiştim. Yormlar beklyrm hocalarım.

Bnm tarzmi clma abe bnm tarzm o
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Novruz tekrarlamayacağımdan emin olabilirsin. Kişinin konularını incelersen kendisinin bu hesabın multisi olduğunu kolayca anlarsınız. Tekrardan özür diliyorum Baran'dan. http://destek.10tl.net/search.php?action=results&sid=0f25c65105a62c4c8a83d1280c46fc0a
PGM
Teşekkür verenler:
(02-09-2017 Saat: 13:05)yusufkoc Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Novruz tekrarlamayacağımdan emin olabilirsin. Kişinin konularını incelersen kendisinin bu hesabın multisi olduğunu kolayca anlarsınız. Tekrardan özür diliyorum Baran'dan. http://destek.10tl.net/search.php?action=results&sid=0f25c65105a62c4c8a83d1280c46fc0a

Siz önünüze gelene multimi diyorsunuz başka üyeyede böyle mi yapcaksın? sen foruma her girdiğimde burnumdan getireceksen hiç girmeyeyim.Bidahada konularımı cevaplama.Multi multi yeter ya bıktım,bi kayıt olduk burnumuzdan getirdiniz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(02-09-2017 Saat: 13:05)yusufkoc Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Novruz tekrarlamayacağımdan emin olabilirsin. Kişinin konularını incelersen kendisinin bu hesabın multisi olduğunu kolayca anlarsınız. Tekrardan özür diliyorum Baran'dan. http://destek.10tl.net/search.php?action=results&sid=0f25c65105a62c4c8a83d1280c46fc0a

Multi olması onunla böyle konuşa bileceğin anlamına gelmiyor.IP taraması için diğer yetkililere söyleyeceğim,multiyse eğer banlanır zaten.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Öyle olsun bakalım uzatmayacağım.
PGM
Teşekkür verenler:
Alıntı:Siz önünüze gelene multimi diyorsunuz başka üyeyede böyle mi yapcaksın?

baransahinkaya gibi ton, doygunluk değiştirip sağ üste aynı fontta yazı koymanız çok garip. Her multide aynı cümleyi kullanıyor paranoyak olduk. Sizin gibi multi açanlardan dolayı böyle yapıyoruz suçu biraz kendinizde arayın ;D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(02-09-2017 Saat: 14:50)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

baransahinkaya gibi ton, doygunluk değiştirip sağ üste aynı fontta yazı koymanız çok garip. Her multide aynı cümleyi kullanıyor paranoyak olduk. Sizin gibi multi açanlardan dolayı böyle yapıyoruz suçu biraz kendinizde arayın ;D

Kanıtınız olmadan konuşmanızda çok garip önce bi ss alıp kanıtlarsanız daha iyi anlayabilirim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(02-09-2017 Saat: 14:56)ScarYghosT Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Kanıtınız olmadan konuşmanızda çok garip önce bi ss alıp kanıtlarsanız daha iyi anlayabilirim.

Bana özelden tc numaranı gizleyerek ön yüzey kimliğini atmanı istiyorum. 2002 doğumlu bir Emre bekliyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bana boyle birsey soylense bi garipser noluyo filan derdim . Sen direk kanit sun diyosun . Basbaya herhalinle " Baran Şahinkaya " sin. Duzgunce donus yapsan kimsenin birsey diyecegini sanmiyorum .
yaratıldım şimdi ne yapıcam ben
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(02-09-2017 Saat: 14:59)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(02-09-2017 Saat: 14:56)ScarYghosT Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bana özelden tc numaranı gizleyerek kimliğini atmanı istiyorum. 2002 doğumlu bir Emre bekliyorum.

Peki hemen atıyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping