Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Domain Hakkında Bilgi İstiyorum.
Arkadaşlar Ben bu konulardan pek anlamıyorum ben şimdi bu forumu

http://privatetanitim.10tl.net/index.php

.com olarak yapmak istiyorum Tam olarak anlıyabileceğim bir şekilde anlatırmısınız neler yapmam lazım. Ayrıca Siteyi İçindeki konularla beraber .coma taşımak istiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-06-2012 Saat: 21:54)gsmert Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Ben bu konulardan pek anlamıyorum ben şimdi bu forumu

http://privatetanitim.10tl.net/index.php

.com olarak yapmak istiyorum Tam olarak anlıyabileceğim bir şekilde anlatırmısınız neler yapmam lazım. Ayrıca Siteyi İçindeki konularla beraber .coma taşımak istiyorum.

Admine diyeceksiniz ben forumumu .com alanadına transfer edeceğimi diyeceksiniz. O size DNS bilgilerini verecek.Siz de domain aldığınız hosting şirketinizden cPanele gireceksiniz. Oradan DNS ayarlarını yapıp alanadını transfer edeceksiniz.Bu kadar basit.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sonrasında Mesela www.privatetanitim.com/100cap Şeklinde olurmu yoksa hep www.privatetanitim.com olarak mı kalır?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-06-2012 Saat: 22:10)gsmert Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sonrasında Mesela www.privatetanitim.com/100cap Şeklinde olurmu yoksa hep www.privatetanitim.com olarak mı kalır?

www.forumunuz.com/konulinki.html şeklinde olur.Yani tüm sayfalar .com alan adına da geçer.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
peki domain nasıl alabilirim istediğim site nick şuanda boş hemen almak istiyorum nasıl alabilirim hemen?

Ama forum olucak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-06-2012 Saat: 22:26)gsmert Nickli Kullanıcıdan Alıntı: peki domain nasıl alabilirim istediğim site nick şuanda boş hemen almak istiyorum nasıl alabilirim hemen?

Ama forum olucak.

Google'a bilişim yazın.İsteğine göre ucuzundan bir bilişim şireketi bulun.Daha sonra domain için paket seçin örneğin Disk space 50 GB mi 10 GB mi Aylık trafik kaç GB olsun vs. vs. paketinizi seçin.Bilişim şirketinin banka hesap numaralarını alın.Parayı yatırın siteye üye olun.Ödeme bildirimi yapın.Daha sonra size host bilgilerinizi yollayacaklardır.

NOT:Her bilişim şirketine güvenmeyin.Faaliyet belgesini sorgulayın.Diğer bilişimlerden çok çok ucuza host varsa %80 dolandırıcıdır.Piyasada bir sürü dolandırıcı bilişim şirketi var.Bunlardan birisi Anıl Blişim.Tam 40 TL dolandırdı beni.

Tavsiye ettiğim bilişim şirketleri:
Yoncu
Akıllı Bilişim
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ya kardeş benim konuyada el atsana
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Karınca Hosting tavsiye ediyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
young http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=11411 yardım et +5 rep