https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FlowTürkish.themes 90tl Çıktı
(23-04-2017 Saat: 00:17)AvanT2. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Ripbyrustavi02 Arkadaşın yasaklanmasını bizde istemiyoruz. ama sonuçta bu "Türkçe" doğru kullanılmalı,bence temalarıda çok güzel oluyor ama birazdaha düzenlemesi gerek. ama bu tema o fiyata olmaz.

ben kanklarım beni bilen bilir yöneticilerde bilir 50 kere banladılar yine burdayım vaz gecmem
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
eğer bu huylarından vazgeçmezsen,geçirmeyide biliriz. (yöneticiler bilir dağa doğrusu) Tekrar ediyorum,Forum Kurallarını okuyun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-04-2017 Saat: 00:20)AvanT2. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşın üzerine çok gitmeyelim. sonuçta forumda yeni,bizde forumda yeni değilken böyle değilmiydik? Arkadaş türkçeyi düzgün kullanmıyor ve temaları pahalıya çıkarıyor olabilir,ama kuralları okursa düzeliceğinden eminim. @destek.dost forum kurallarını lütfen okuyunuz.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Türkçeyi elimden geldiğince doğru kullanmaya çalışıyorum. @Ripbyrustavi02 uyardığınız için teşekkürler.

ne yenisi len ben yöneticlere bir sor ben kanklarım 50 kerebaladırlar yine geld,imö
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
az önce kankalar degilim diyordun kardesim buda cabası 50 kere üyelik + bos konular bence üyelik kapatılsın :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-04-2017 Saat: 00:30)AvanT2. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: eğer bu huylarından vazgeçmezsen,geçirmeyide biliriz. (yöneticiler bilir dağa doğrusu) Tekrar ediyorum,Forum Kurallarını okuyun.

vatan 1998 banını açın
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sen bilirsin,Arkadaşa bir IP Ban atalım.@kamil55
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-04-2017 Saat: 00:18)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-04-2017 Saat: 00:15)destek.dost Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-04-2017 Saat: 00:14)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sudan ucuz kardeşim napıyorsun o temaya o para gider mi arttır bence

bu tema seni bile satın alır

Elim klavyeye çarpsa daha pahalı tema çıkardı
!#-Küfür Yasaktır-#!
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
yönetim üyeleri en iyisi üyelikler kapatılsın bu kardesim banlansın bu sayede üye olamaz :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-04-2017 Saat: 00:31)AvanT2. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen bilirsin,Arkadaşa bir IP Ban atalım.@kamil55

atın bende ip cok bende ip progrmaı bile var aslanım  ücretli program bir forum seni ipden banladıysa prgoramım açıyor
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Az önce "Özür Dilerim" diye yalvarıyordun,noldu? 20 dakika arasında birşeyin mi değişti? Bide küfür etmek yasaktır.hemen bir yönetici ilgilenebilir mi?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İnsanlarla zıtlaşmaya devam edersen yasaklanabilirsin. Bence en iyisi yeni bir sayfa aç uğraşma zaten kötü bir geçmişe sahiptin. Ha nickini beğenmediysen sanal para ile değiştirebilirsin.
PGM
Teşekkür verenler:
(23-04-2017 Saat: 00:32)destek.dost Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-04-2017 Saat: 00:18)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-04-2017 Saat: 00:15)destek.dost Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-04-2017 Saat: 00:14)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sudan ucuz kardeşim napıyorsun o temaya o para gider mi arttır bence

bu tema seni bile satın alır

Elim klavyeye çarpsa daha pahalı tema çıkardı
!#-Küfür Yasaktır-#!

Haklı ama neden böyle şeyler diyorsun ki :(

(23-04-2017 Saat: 00:31)AvanT2. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen bilirsin,Arkadaşa bir IP Ban atalım.@kamil55

Emredersin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-04-2017 Saat: 00:33)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İnsanlarla zıtlaşmaya devam edersen yasaklanabilirsin. Bence en iyisi yeni bir sayfa aç uğraşma zaten kötü bir geçmişe sahiptin. Ha nickini beğenmediysen sanal para ile değiştirebilirsin.
vatam1998 açın ozaman
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
bence gerek yok adminler üyelik kayıtlarını askıya alınsın bu sayede hic üye olamaz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@#Power adam gibi söyledim,benle uğraşmak zorunda mısın sen?

destek.dost "Emredersin Kardeşim,Admin KP Ve Panelide verelim mi?"
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@AvanT2. evet zorundayım, yetkili değilsin emir savuramazsın böyle bunu kafana sok. Önce iş sonra icraat. Sen sus yetkililer işini yapsın. Herkes böyle karışınca ortada mesaj kalabalığı oluyor adamlar okumaya üşeniyor zaten yarısı boş yorum.

Kanklar nasıl dönüyorsun sen böyle hızına yetişemiyoruz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-04-2017 Saat: 00:32)froumdroid Nickli Kullanıcıdan Alıntı: yönetim üyeleri en iyisi üyelikler kapatılsın bu kardesim banlansın bu sayede üye olamaz :D

salkj bende ücretli prgoram var  üyelikler kapıtılsa dayi açıldıgı zaman yine başlarım ip banlıyorsunuz yah banladınız ipden üye oluyorum programım sayesinde manlar..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Modemin fişini çekip takarak program ne zamandan beri yapılıyormuş yeni öğrendim doğrusu :)
PGM
Teşekkür verenler:
Bence fazla yoruma gerek yok herseyi adminler bilir onlar bu sorunu cözecekdir
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kibarca söylüyorum, "Hemen bir yönetici ilgilenebilir mi" sence bu emir cümlesimi? birdaha düşün derim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping