Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Logo Yazısı Değiştirme
Merhabalar Ben Focus Tema Diye Bir Tema İndirdim Ve Logoda Yazan Yazı Değiştirmek İstiyorum Bu Mümkünmü.Yapılabiliyorsa Nasıl Değiştirebilirim?Lütfen Yazın.Teşekkürler İyi Forumlar.
EraB6D.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin kp > Temalar Şablonlar > Şablonlar > Kullanılan Tema > Header Şablonlar > header şablonundan değiştire bilirsiniz.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-02-2017 Saat: 14:20)karazehir41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin kp > Temalar Şablonlar > Şablonlar > Kullanılan Tema > Header Şablonlar > header şablonundan değiştire bilirsiniz.

Dediğiniz Biliyorum Lakin Ben Logodaki Yaziyi Değiştirmek İstiyorum Logoyu Değil.Yani YourWebsite Yazan Yere Aynı Renk Ve Aynı Fontta Sadece Farklı Bir Yazı Yazmak İstiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam işte o yazı header şablonunda bulunuyor temada.
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O logonun psdsini bulmanız gerek aynı fontta istiyorsanız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
konulara site adresiniz eklemeniz gerekmektedir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-02-2017 Saat: 14:29)ByPiskan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O logonun psdsini bulmanız gerek aynı fontta istiyorsanız.

@ByPiskan Resim değil o yazı header şablonunda yazıyor

bu da header şablonu resmi.
zaP1JY.png

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Peki temayı bilmediğim için normal resim zannettim .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-02-2017 Saat: 14:34)ByPiskan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Peki temayı bilmediğim için normal resim zannettim .

Sorunu Çözdüm Hiçbirşey Bilmeye Gerek Yokmuş Sadece Admin Panel>Genel Forum Ayarları>Forum Bilgilerinden>Forum Anasayfa Adı Altına Yazıyoruz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping